2777
2789
عنوان

چرا روی کیک هام چسبناک میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 20 پست
سطح بالای کیک چسبونکی میشه انگارشهد وروغن روش باشه

خوب همش میزنی؟

بعد از اینکه هم زدی دوباره بهش شیر(آب) و روغن اضافه نمیکنی؟

بهتره مایعات رو کمی کمتر از اون چیزی که روی بسته نوشته بریزی و فقط در یک جهت هم بزنی. تخم مرغت هم خیلی سرد نباشه. 

فقطم پودر کیک رشد بخر. بقیه اشون زیاد خوب در نمیان.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوب همش میزنی؟ بعد از اینکه هم زدی دوباره بهش شیر(آب) و روغن اضافه نمیکنی؟ بهتره مایعات رو کمی کمت ...

بله این نکات رعایت میکنم تخم مرغ هم همیشه میذارم به دمای محیط برسه

حتی به جای شیرماست چکیده هم امتحان کردم بازهم مشکلم برطرف نشد،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله این نکات رعایت میکنم تخم مرغ هم همیشه میذارم به دمای محیط برسه حتی به جای شیرماست چکیده هم امتح ...

پفشو که میگم اصلا برطرف نمیشه. هر مارکی امتحان کردم همینه. تازه دوستم توی فر صنعتی و حرفه ای گذاشته بود.

پودر رشد وانیلی بخر ببین چطور میشه. بریزش توی سینی بزرگ که قطرش کم بشه. حرارت رو هم خیلی پایین نذار. بعد از پختم همونجا بذار که کم کم خنک بشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پفشو که میگم اصلا برطرف نمیشه. هر مارکی امتحان کردم همینه. تازه دوستم توی فر صنعتی و حرفه ای گذاشته ...

حالامن بین مارک های مختلف از زر بیشترراضیم

بله همیشه میذارم داخل فرکم کم خنک بشه

با اجازه اسی دوستان توروخدا راهنمایی کنین من چیکارکنم نتونستم تایپک بزنمبا یکی ام سه ساله دوستیم خیل ...

با پسری ک هنوز از نظر مالی مستقل نشده و اجازه اش دست پدر مادرشه ازدواج نکن