2777
2789

کیا دارن؟راضی هستید برا جمعیت کم مثلا ۳نفر خوبه؟یا بلااستفاده میمونه نخرم

یارب نظر تو برنگردد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهمون زیاد دارید خوبه بخرید،مال ما که بزرگه و جای زیادی برای ظرف ها داره ،هر دو روز یک بار روشن میکنم ،در ضمن از یه نفر شنیدم برای ظرف های کم قرص و نصف میکنه ولی این کار از نظر مصرف آب فرقی نمیکنه،قرصش هم گرونه،ما خانواده شش نفره هستیم ولی بیشتر وقتا تو دستم سریع میشورم چون باید از قاشق و بشقاب های بیشتری مثلا برای سه وعده استفاده کنم تا ماشین پر بشه،تو مهمونی و تولد خیلی به درد میخوره 

اگه مهمون زیاد دارید خوبه بخرید،مال ما که بزرگه و جای زیادی برای ظرف ها داره ،هر دو روز یک بار روشن ...

مهمون زیاد ندارم.خب ب نظرتون ینی رومیزیش بهتره؟

یارب نظر تو برنگردد❤
فکر نکنم باز تو بزرگه قابلمه،کاسه بزرگ و ماهی تابه میشه گذاشت اگه خریدی همون بزرگش و بگیر 

مرسی از راهنماییت.فقط اینکه اگ کامل پرنشه.و نصفه باشه نمیشه استفاده کرد؟

یارب نظر تو برنگردد❤
مرسی از راهنماییت.فقط اینکه اگ کامل پرنشه.و نصفه باشه نمیشه استفاده کرد؟

چرا نمیشه،ظرف  های یک روز و بزارید داخلش و بشورید،هیچ لکی رو ظرف ها نمیمونه،لوازم چوبی و روحی رو نباید با ماشین بشورید