2777
2789

بچه ها من روحیم خیلی به درسای انسانی میخوره و کاملا مطمئنم که میخوام برم انسانی 

از یه طرفم توی آیندش موندم 

بر من هم روحیم مهمه هم درآمدش.  دلم میخواد یه کاری توی آینده داشته باشم که هم خیلی روحیه به آدم بده و حال آدم رو خوب کنه و هم درامدش به قدری بالا و خوب باشه که بشه باهاش راحت و بدون دغدغه زندگی کرد 

شنیدم میگن وکالت درامدش خیلی خوبه ولی خیلی شغل استرسی ایه باید با یه عالمه آدم که استرس دارن حالشون خرابه رو به رو بشی 

از معلمی هم به شدت برم میاد و به روانشناسی هم علاقه ندارم 

الان پیشنهادتون بر من چیه؟یه شغل پر در آمد و روحیه ساز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکالت

روانشناسی

اقتصاد

حسابداری

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

درس خوندن#اینده

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

من رشتم تجربی اما هم اکنون دانشجوی حقوق هستم،بنظرم خودت محدود نکن و وارد رشته انسانی نشو ،اما اگر حوصله کنکور نداری برو انسانی،و اگر بفکر وکالتی باید بدونی خود آزمون وکالت یک آزمون داره که از کنکور سخت تره

عدالت خانه نشین شد تا روز ظهور

عزیزم به عنوان کسی‌که تو این رشته تحصیل کرده دارم باهات صحبت میکنم ...درکنار روحیه حتما حتما حتما بهش علاقه داشته باش به همه کتاب های که قراره تو دبیرستان بخونی علاقه داشته باش انسانی برخلاف تفکر بعضی ها شدیداً رشته سنگین وشیرینیه علاقه خییییلی مهمه