2777
2789
عنوان

سدیم والپارات+ والپروئیک اسید

870 بازدید | 40 پست

سلام. کسی تا حالا مصرف کرده؟ دکتر برای میگرنم داده؟

طاهرا عوارضش زیاده.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
می‌دونم برای تشنج و صرع هم استفاده میشه همکلاسی دخترم میخورد 

از عوارضش خبر نداری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منو نمیدونم یادت میاد یا نه من همونم که سال پیش تابستون حرف زدیم گفتم مامانم ۴۲ سالگی زایمان کرده کنکور داده بودم منتظر نتیجه بودم یادت اومد ؟ خیلی دوستت دارم خیلی خیلی دعات میکنم هر جایی سالم و سلامت باشی تو فکر نکنم ختی به یادت بیام ولی اینو بدون من خیلی دوستت دارم اصلا انگار از دوی اکانتت حس میکنم قلب مهربونتو خیلی برام عزیزی 😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم منو نمیدونم یادت میاد یا نه من همونم که سال پیش تابستون حرف زدیم گفتم مامانم ۴۲ سالگی زای ...

سلام عزیزکم. چرا یک چیزهایی در خاطرم هست. یادم اومد. اگر دقیق به خاطر ندارم نه اینکه قدر و ارزشت برام کم باشه، به علت سختی‌ها و مشکلات گاهی خاطره‌ها رو فراموش میکنم.

ولی الان طعم و احساسِ گفتگومون رو به خاطر آوردم.

ممنونم که اینقدر مهربونی.

خدا بهت عمر و سلامتی بده. هم نسلان شما کمتر پیش میاد اینقدر فهمیده و قدرشناس و مهربون و عمیق باشند. ماشاءالله به خودت و مادرت و خانواده‌ات.

ایشالا نتیجه کنکورت خوب و مورد دلخواهت شد؟

ممنونم که دعام میکنی... من واااااقعا به دعای خیر محتاجم.

سلام عزیزم منو نمیدونم یادت میاد یا نه من همونم که سال پیش تابستون حرف زدیم گفتم مامانم ۴۲ سالگی زای ...

خیلی خیلی احساس خوب و قشنگی بهم دادی با پیامت. ممنونم دختر قشنگم

سلام عزیزکم. چرا یک چیزهایی در خاطرم هست. یادم اومد. اگر دقیق به خاطر ندارم نه اینکه قدر و ارزشت برا ...

فداتون بشم ❤️❤️❤️

عزیزم من ۱ سال کنکور دادم اونی نشد که میخوام بابام و متمانم گفتن برای کنکور ترکیه ویژه خارجی ها بخونم چون ذاتا فکر مهاجرت هم داشتم یوس رو خیلی تلاش کردم الان تو ترکیه داروسازی میخونم سال اولمه ۱ سال پشت کنکور موندم دیگه در کل ولی خب همینم شکر خدا 

چشم به خدا من همیشه شمارو دعا میکنم من مطمئنم این روزا هم میگذره روزایی میاد که شما هم از ته دلتون خوشحال باشید و بخندید 

سلام عزیزم میشه ب من کمک کنید راجب مشکلات گوارشی

سلام. من پزشک نیستم. شما بپرس ببینم چی میدونم.

سلام. من پزشک نیستم. شما بپرس ببینم چی میدونم.

عزیزم میدونم اما شما تجربشو داری من خیلی دکتر رفتم

یه درد شدیدی توی قفسه سینه راستمه و پشت همون کتف ک با دهن نمیتونم نفس عمیق بکشم دکتر گفته اینجا ابتدای رودته 

دردش از تجمع گاز زیاده ممکنه سلیاک باشه؟من اصلا از سلیاک نمیترسم فقط میخوام این دردی ک دوساله داره جونمو میگیره ولم کنه اندوسکوپی و کلونسکوپی هم شدم مشکلی نبود

عزیزم میدونم اما شما تجربشو داری من خیلی دکتر رفتم یه درد شدیدی توی قفسه سینه راستمه و پشت همون کتف ...

من نمیدونم!

اگر اندوسکوپی و کلونوسکوپی چیزی نشون نداده مس لابد سلیاک نیست دیگه.

به هر حال باید به فوق تخصص گوارش مراجعه کنی و بگی احتمال بیماری سلیاک رو برات چک کنند.

من نمیدونم! اگر اندوسکوپی و کلونوسکوپی چیزی نشون نداده مس لابد سلیاک نیست دیگه. به هر حال باید به ...

من چندتا دکتر رفتم ب فاصله ۴ ماه دوبار آندو و کلونسکوپی پیش دو پزشک مختلف دادم

دکتره اخری بهم رژیم داده ک غذای سرخ شده نخورم تو غذاهام سیرو پیاز نباشه میوه ابپز بخورم مرکبات نخورم ی کوچولو بهترم 

سلام عزیزم خوبی من ی سوال داشتم ازت لطف میکنی جواب بدی

سلام. اگر بدونم جواب میدم.