2777
2789

۲۵ هفته زایمان کرده بودم و بچمو ازدست داده بودم.اومدم نی نی سایت درد دل کنم.گفتم بچه ها حالم خیلی بده دوس دارم بمیرم.حس میکنم دیگه مادر نمیشم.بعد یه نفر اومد گفت وا فوقش میری از پرورشگاه یدونه میاری.فکر کن فقط چند روز بود زایمان کرده بودم و یه نفر با این حرفش اون یه ذره امیدمم گرفت.نمیدونم چرا الان یاد حرفش افتادم..

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا زیاد از این حرفا میگن .

منم یه بار یه خانمی گفت لباسام چطوریه برای مهمونی .

واقعا  قشنگ نبود . 

منم گفتم قشنگ نیست اصلا و ماها تو خونه میپوشیم و...

خدا منو ببخشه . امیدوارم ببینه حلال کنه :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم مثلا خواسته دلداریت بده.ولی بلد نبودهـ شایدم بچه بوده.الان چطوری.اقدامی؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ادم نباید کلا از کسی توقع داشته باشه درکش کنه و حرفای مثبت بزنه همیشه اونم تو سایتی که کسی کسیو نمیشناسه 

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

ای وای ، ببخشش میدونی گاهی بغضیا حتی دلداری دادنشون هم اشتباهه، ینی نمیدونن چجوری بیان کنن ، حالا تو بزرگی کن فک کن منظوری نداشته ، الان بچه دارب؟

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

گلم بیخیالش

خودتو اذیت نکن

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

رنجش دو ساله رو با خودت حمل کردی با بخشیدنش و دعا براش ازش راحت شو

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

میفهممت عزیزم .منم بهم گفتن بچه م قلبش نمیزنه منم بی صدا گریه میکردم مامایه گفت چرا گریه میکنی هزار تا مادر بچشونو از دست دادن خودشون خاکش کردن میخواستم خفش کنم .حرفش درست بود اما تو اون شرایط از فُش هم بدتر بود

کاشکی همه مون یه رفیق مثه رضا پروانه داشتیم🙃😥🦋