2777
2789
عنوان

بچه ها دیروز رفته بودم موج های آبی

6763 بازدید | 40 پست

از ساعت 3و نیم تا 5 دخترم تو بغلم خوابش برده بود منم روبروی دریاچه ی موج روی صندلیای ساحلی دراز کشیده بودم و دخترمم تو بغلم خواب

این یکساعتو نیم به ناچار مردمو تماشا کردم که از جلوم رد میشدن

وای نگم براتون از هیکل خانومای ایرانی😱🤕☹️

تنها جایی که میشه بدن واقعی ادما رو دید همین استخره که با مایو میان و حجم واقعی بدن مشخصه. 

یعنی 90 درصد اضافه وزن داشتن بالای 50 درصد هم اضافه وزن های خیلی ناجور و وحشتناک

یعنی در حد شکم های خیلی خیلی بزرگ که راه رفتن براشون سخت بود

چقدررررر هیکلا بد😭

جرا اینقد امار چاقی تو خانومای ایرانی وحشتناکه؟ 

سبک غذایی و اشپزی؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اینجا گفتنش چه سودی داره 

اینکه به خودمون بیایم اصلاح سبک غذایی کنیم

مثل خیلی کشورای دیگه ابپز و بخارپز رو حایگزین سرخ کردن کنیم. نمک رو کم کنیم. برنج و نون خیلی مصرف داریم

مگه تو ژاپن و کره و اروپا ادم نیستن که عین ما همش سرخ کردنی  نمیخورن 

چی تو ایران اصولی و درسته که تغذیه مردم باشه؟ البته در کل دنیا هم به سمتی رفته که اضافه وزن های غیر طبیعی زیاد شده

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
درسته مصرف سرخ کردنی و برنج ما خیلی زیاده

همش چیزای سرخ کردنی میخوریم بعد خانوما اینجوری چاق میشن

مردا هم یه شکم میارن عین توپ. 

چقد هیکلا بد شده بخدا منکه دیروز زن بودم حالم بد میشد چه برسه...