2777
2789

۳۰ سالمه، ۳،۴ ساله ازدواج کردم، سال اول ناخواسته باردار شدم، بچم موقع زایمان سی پی شد، الان دو سالشه مثل بچه ی شش ماهست، نه میشینه نه راه میره نه حرف میزنه ... حتی رشدم نداره

از اون طرف تازه تغییر شغل دادیم، کلی بدهی داریم، بهمون وام نمیدن یا میگن معدل حساب ندارین یا میگن جلوشو بستن، از طرف دیگه خونه رو قبل عید باید تحویل بدیم، تو شهر ما رهن خونه شده ۲۰۰،۳۰۰ تومن

بعضی وقتا میزنه به سرم خودمو بچمو یه جوری خلاص کنم و تموووووم😞 تورو خدا دعا کنید واسم

شوهرم خیلی اعصابش به هم ریخته، همه چی به هم ریخته، خیلییییی خسته ام خیلییییییی

من عاشق بچه بودم، چرا خدا سرنوشتمو اینجوری نوشته آخه...😢

ایتا داری؟

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

خدا کمکت کنه 

ولی باز چند مرحله از زندگی من بهتره زندگیت 

بازم بگو شکر خدا 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10002991/%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d8%a7-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%a7%d8%aa%d8%aa%d9%88%d9%86-%d9%82%d8%b1%d8%a7%d9%93%d9%86-%d8%a8%d8%ae%d9%88%d9%86%d9%85?postId=266682591

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
نه عزیزم

نصب کن لینک برات می‌فرستم 

به ادمین پیام بده رایگان بهت ختم و ذکر میده برا مشکلت 

تو خونه کاناله هم کلی ذکر مجرب هست

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

خدا به حاجت دلت نگاه کنه 

به شفاعت امام زمان به حاجت برسی 

پسر معلول دارم که چند نوع بیماری سخت و پرهزینه داره ۴ تا بچه ویکی نوزاد دختر شیر خشکی دارم 

همسرم بیکاره ،همه جور بلا سرم اورد بچه رو توشکمم بندازه ،ولی خواست خدا بود موند ،حتی گفت من پدر بچه نیستم 

برام دعا کنید پسرم یاشفا بگیره یا نجات پیدا کنه 

و دعا کنید تو زندگیم گشایش بیاد 

دعا کنید بتونم وام فرزند اوری بگیرم و اسمم تو قرعه کشی دربیاد تا این طوری یه گشایشی به گره کور این زندگیم بیفته 

ممنونم

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید منم براتون صلوات میفرستم و برای صاحب این تایپیک 

کاش میشد جور دیگه کسی کمکم میکرد ولی مطعنا دعای شما برام معجزه می کنه

الهي به حق فاطمه زهرا معجزه اي شه، و بچت سلامتيشو بدست بياره ،توي زندگيتون سلامتي ارامش و اسايش داشته باشيد و هميشه دلتون شاد باشه الهيييي آمييييين 

لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ «87»
فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ«88» سوره انبياء

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

عزیزم بیا اینجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10002991/حاجت-دارا-بیان-برا-حاجاتتون-قرآن-بخونم?postId=266682591

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان