2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه رفلاکسی داشتن یا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 43 پست

اول اینکه انشاالله خدا بهت صبر بده

انشاالله دخترت زود خوب شه

پسر منم ۳۶ هفته دنیا اومد دو کیلو بود

از همون اول زر زر و بد ادایی، خواب درست نداشت.رفلاکس داشت

منتها اینجور نبود شیر نخوره،خدا رو شکر خوب میهورد و رشد میکرد.اما از حدود یکسال رشدش کم شد چون غذا نمی‌خورد.

من بارها دکتر بردم دارو ندادن بهش گفتن باید دوره ش بگذره و تحنل کنی، اصلا خواب پیوسته و راحت نداشت، مدام هم بالا می‌آورد همه جا کثیف بود

کم کم تا یکسال بهتر شد، تا حدود ۱۴ ماه بالا نمی‌آورد دیکه آنا تو خواب هی اذیت بود.تقریبا از شیر گرفتمش بهتر شد

الان ۳.۵ سالشه خوبه خدا رو شکر

پسرم به شیر گاو حساسیت نداشت

من به دکتر گفتم پروتئین گاوی رو لازمه قطع کنم برای خودم؟ گفت نه باید عادت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم همین بود الان دارم شیر خشک بز میدم بهش خیلی گرونه قوطی ۵۵۰ شده ولی خب دیگه 20ماهشه نزدیکه از شیر بگیرمش ان شالله

دختر من اوایل شیر خشک ببلاک AR میدادم رفلاکسش خوب شده بود و دیگه جهشی بالا نمیورد تا نزدیک یک‌سالگی همون رو خورد بعد یهو یکسالش شد ببلاک Arیهو ناپدید شد هرچی داروخونه ها رو گشتم نداشتن مجبور شدم شیر خشک های دیگه رو امتحان کنم هیچکدوم بهش نساخت معدش بهم ریخت حتی دیگه ببلاک Ar هم بهش نساخت و الان شیر خشک بز میخوره مارک گلدن گات

اول اینکه انشاالله خدا بهت صبر بده انشاالله دخترت زود خوب شه پسر منم ۳۶ هفته دنیا اومد دو کیلو بود ...

واقعا دست تنها فقط زورم ب خودم میرسه خودمو میزنم چیکار کنم این ن شیر میخوره اینقد هم گریه میکنه برا هر چیزی بخوابه صد بار باید بیدارشیم آب بدم تکونش بدم   

ببین یعنی من توام یا تو منی؟ 

تازه ببین دختر من سینمم نگرفت. 

نه شیشه میگرفت نه سینه. 

الان یک سالشه خودم که روانی شدم مریضی اعصاب گرفتم از دست رفلاکس پنهان. 

دختر من از همون یک روزگی تو بیمارستان رفلاکس پنهان داشت و نه شیشه قبول کرد نه سینه.  شیشه تو خواب میدادم و شیر خودمم که ندادم اصلا نگرفت . دکتر براش انپرازول نوشت که هرچی میدادم بازم بدتر ترش میکرد. تا ۶ ماهگی میدادمش . یه دکتر دیگه بردم  چون هیچیییی نمیخورد اصلا اشتها نداشت. اون دکتر براش نکسیوم نوشت و خیلی خوب بود ۶ ماه استفاده کردم براش خیلی ترش کردنش بهتر شد. اما همچنان تو خواب شیر میخوره و غذام اصلا اشتها نداره.  تازه یک سالشه و وزنش ۸ کیلوعه. 

من شیرخشک خارجی هم دادمش تا یکم وزن گرفت. چون خیلیی خیلییی ضعیف بود. 

خیلییی روزای بدی میگذرونم وگذروندم خودمو داغون کردم اما این خوب نشد. نمیدونم واقعا شانسمونه. بعضی بچها انقدر میخورن چه سینه چه شیرخشک. اما بچهای ما . دق میدن

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!
واقعا دست تنها فقط زورم ب خودم میرسه خودمو میزنم چیکار کنم این ن شیر میخوره اینقد هم گریه میکنه برا ...

من مثل تو بودم عزیزم. خیلی اذیت شدم.اما چاره ای نیست، دو سه ماه دیگه بهتر میشه

پسر من کلا بد قلقه، الان واسه از پوشک گرفتن بدبختی دارم

یعنی دنبال دادو نباشم؟همینطوری بسازیم؟

من چند بار رفتم دکتر دارو ندادن

اون زمان اوایل کرونا بود پزشک آنلاین هم بود.اونا دارو تجویز کردن که ندادم.میکفتن رژیم پروتئین گاوی رو رعایت کن

بعد بردم پیش فوق تخصص گوارش اطفال که میگفتن خیلی کارش درسته اون گفت نه دارو میخواد نه رژیم،فقط صبر

اما شما باید از یک دکتر خوب مشورت بگیری.شاید دارو بتونه کمکت کنه

در ضمن بین ۱تا ۲ ماهگی بچم، فوق تخصص نوزادان نارس، یک دارو داد به نام mct oil ، یه جور روغنه، به وزن گیری کمک میکنه و خیلی موثر بود

میخوای از دکتر بپرس 

من چند بار رفتم دکتر دارو ندادن اون زمان اوایل کرونا بود پزشک آنلاین هم بود.اونا دارو تجویز کردن که ...

من بردم فوق تخصص گوارش گفت فقط حساسیت ب پروتئین گاوی داره معاینه آنچنانی نکرد فقط شکمش رو دست زد بعد گفت شیر دوس نداره هر چی خورد خورده ولش کن امپرازول  رو هم گفت یک درمیان کن قطع کن اما این میبینم گلوش میسوزه ای وای ک من دارم مثل دومینو پیش میرم از زردی زیاد رسیدیم ب کولیک وحشتناک چ شبایی ک تا صبح آرزوی مرگ کردم برا خودم بعد این رفلاکس ،گریه میکنه واقعا دیگه اعصاب ندارم