2777
2789

لطفا راهنمایی کنین دیگه واقعا بریدم،دختر من ۳۶هفته ای دنیا اومد از روز اول شیر خوردنش یه ماجرا بود برا خودش اکثرا تو خواب می‌خورد تا اینکه اواخر سه ماهگی دیگه جیغ کشید و سرش رو می‌کشید عقب می‌کوبید ب سینم بردیم دکتر گفت رفلاکس،دمپریدون و اس امپرازول داد یه مدت با اینا شب شیر می‌خورد الان ۸ماهش تموم شده دیگه اس امپرازول اصلا جواب نمیده بچه ام جثه اش نصف هم دوره ای هاشه،رشد قدش هم کمه از روز اول لب ب شیر خشک نزد متاسفانه ب شیر گاو حساسیت داره و شیر خشک پپتی هم دوست نداره حتی با میوه قاطی کنم دیگه بریدم کلا شب و روزم شده غصه خوردن غذا هم درست حسابی نمیخوره تورو خدا تجربه ای دارین بگین این هفته بردم دکتر دکتر ب کل منو ناامید کرد گفت رفلاکسش خوب نمیشه و تا آخر عمر باهاش میمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ اخ یاد روز های بدبختی خودم افتادم دست تنها دخترم تا شش ماهگی جیغ میکشید و پنج صبح می‌خوابید ۷ بیدار می‌شد تا یک سالگی هم دارو خورد ....الآنم دو سال و نیمه هست لاغر..قدش هم کوتاه تر هم سن هاش