2777
2789
عنوان

طلا واسه پس انداز چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19827 بازدید | 101 پست
منم از پارسال پولایی شهرم میده جمع میکنم طلا میخرم نو هم خریدم همه رو  ولی طلا خیلی خوبه

منم خیلی پس انداز میکنم خیلی ولخرجی برا لباس اینا میکردم آبجیم بهم گفته ی تیکه طلا هم بخر پس انداز کن اگه لباس اینا کم بخرم میتونم هر ماه ی تیکه بگیرما نمیتونم جلو خودمو نگه دارم😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بعد سه سال سود داره وقطعا بهتر از پوله ک بخای پس انداز کنی پول تو کشور ما ارزشی نداره چون مثلن بهت میگم اگ امسال بتونی باصدمیلیون ی پراید بخری سال بعد بااون صد میلیون ی موتور شاید بتونی بخری پس صدرصد طلا بهتره

من پاساژ طلا فروشای شهرمون رفتم هیچکدوم طلای ریز و سبک بدون اجرت نداشتن همش در حد گردنبندای وزن بالا ...

مغازه های تک رو سر بزن.منم پاساژ رفتم گفت دست 2نداریم.یا بازار قدیم طلا شهرتون

خدایا منو محتاج خلق بد نکن.
میشه بگی چیا میخری عزیزم منم میخوام همین کارو بکنم فعلا یه پلاک زنجیر خریدم ولی نوشو خریدم اشتباه کر ...

دوسال بمونه بعد بفروشی ضرر نمیکنی 

.فعلا ازش استفاده کن حالشو ببر دوسال بعد کلی سود کردی

معلومه که طلا پول تو بانک ادمو فقیر میکنه 100 میلیون بزاری ماهی 1 تومن میده عقلانیش طلا و سکه هست

عالی بود

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌