2777
2789
عزیزم واسه ازدواج موفقم دعا کنین ممنونم از محبتت... منم واستون دعا میکنم الهی حاجت روا بخیر بشین ان ...

ایشالله حاجت روا شی عزیزکم❤️😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🙏

انشالله حاجت روا بشی 

واسه منم دعا کن

6 هفته باردارم 

دعا کن قلب نی نی م تشکیل بشه و بمونه واسم 

3 بار سقط داشتم قلب تشکیل نمیشد و پوچ بودن 

2 هفته دیگه باید برم سونوگرافی ببینه قلب تشکیل شده یا نه دعا کن رفتم بگه قلب تشکیل شده و واسه اولین بار صدای قلبشو بشنوم 😭

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من چندروز حال روحیم اصلا خوب نیس، لطفا برام خیلی دعا کن اسمم حدیث 

حدیث جان حال دلتو ایشالله خانوم زهرا خوب کنه ، حدیث کسا دانلود کن بزار تو خونه با صدا پخش بشه توام همراهش تونیتی بخون نشدم فدا سرت 

باعث میشه فرشته نا وارد خونت بشن

انشالله حاجت روا بشی  واسه منم دعا کن 6 هفته باردارم  دعا کن قلب نی نی م تشکیل بشه و بم ...

ان شاالله اینسری تشکیل میشه و حسش میکنی، نگران نباش و مثبت فکر کن، برای خودتو فرشته کوچولوت دعا میکنم❤️💖

ان شاالله اینسری تشکیل میشه و حسش میکنی، نگران نباش و مثبت فکر کن، برای خودتو فرشته کوچولوت دعا میکن ...

مرسی عزیزم 🥺

انشالله حاجت روا بشی 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

انشالله حاجت روا بشی  واسه منم دعا کن 6 هفته باردارم  دعا کن قلب نی نی م تشکیل بشه و بم ...

عزیزم ایشالله به حرمت خانوم فاطمه زهرا به سلامتی بریو خبر خوش بشنوی ، استغفار خیلی اثر داره قشنگه مادر ، حدیث کسا ام خیلی خوبه فرشته ها میان به مونت  حتما انجام بده تا اون روز روزی صد تا ایتغفار با حداقل روزی یه حدیث کسا❤️😍

لازم نیست خودت بخونی دانلود کن بزار تو مونت صداش پخش بشه

عزیزم ایشالله به حرمت خانوم فاطمه زهرا به سلامتی بریو خبر خوش بشنوی ، استغفار خیلی اثر داره قشنگه ما ...

ممنونم عزیزم چشم 

انشالله حاجت روا بشی