2777
2789
عنوان

قرص هیرویت

| مشاهده متن کامل بحث + 49323 بازدید | 29 پست
دو تا خوردم و یه جوش گنده هم زد تو کمرم  

شنیدم حتی برای پوست صورت هم خوبه شفاف میکنه و لک هارم میبره 

💕🧚‍♀️                                               

دور از جونت عزیزم آره اگه بیماری چیزی داشته باشی باید قبل مصرف با دکتر مشورت کنی

آره نزدیک بود سکته کنم خیلی حالم بد شد تا چند روز نتونستم غذا بخورم  میوه و سبزیجات می خوردم هنوزم دو هفته گذشته نمی تونم سرخ کردنی اینا بحورم خیلی قرصش قوی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره نزدیک بود سکته کنم خیلی حالم بد شد تا چند روز نتونستم غذا بخورم  میوه و سبزیجات می خوردم هن ...

دوز هاش متفاوته شاید دور بالا مصرف کردی

💕🧚‍♀️                                               

من دو روز خوردم نزدیک بود بمیرم آخه دیابت دارم و کلسترولم بالا بود  خیلی خونو غلیظ می کنه

منم خوردم حساسیت داشتم 

فشارم رفت بالا 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

هیرویت عالیه روی ناخن و پوست هم تاثیر میذاره

ماهذقبل گرفتم ورقی 50 بود...الان نمیدونم

توی اینترنت خوندم باید سه ماه هروز صبح نیم ساعت قبل از صبونه بخوری بعد یه هفته استراحت بدی بعد چند ماه دیگه بخوری تاثیرش دائمی میشه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

کلا باید ببینی بدنت چی کم داره همونو از داروخونه بگیری بخوری یا تو رژیم غذاییت وارد کنی مثلا بعضیا کمبود ویتامین ب دارن بعضیا آهن و بعضیا فولیک اسید و...

هر کدوم از اینا اگه تو بدن نباسه پوست یا موی آدم خراب میشه و با ضعیف میشه 

به نظرم خوردنش عوارض زیادی داره 

چون داری یه دفه این حجم از مواد رو وارد بدن می کنی و باید دفعشون کنه به کلیه مطمئنا فشار میاد ببخشید ولی من تا چند روز ادرارم زرد زرد بود هر چی آب می خوردم و میرفتم دسشویی همون بود 

کلا باید ببینی بدنت چی کم داره همونو از داروخونه بگیری بخوری یا تو رژیم غذاییت وارد کنی مثلا بعضیا ک ...

ممنون ک گفتی عزیزم منم از پوست و موهام راضیم دوست داشتم بهتر بشه تا اینکه در مورد هیرویت شنیدم گفتم ببینم بخورم خوبه یا ن ک متاسفانه دیدم عوارض داره و بهبود پوست و مو موقتیه

💕🧚‍♀️                                               

عه آخه شنیدم موهارو کلفت تر و براق تر میکنه گفتم بخورم موهام بهتر شه آره از قبل موهام همینطور بود پر ...

سلام شما استفاده کردین خوب بود؟

خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان
شما برا ریزش موهاتون چیکار کردین؟

ریزش نداشتم برای پرپشتی یه مدت زینک پلاس خوردم که الان گذاشتمش کنار

💕🧚‍♀️