2777
2789
عنوان

طلاهای مجردیتون بهتون دادن موقع ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 83 پست
ازشون بردار بلد نیستی زور بگی ؟؟؟ ولی برای خودت نگه دار من اگر عقل الانو داشتم نمیبردم تو زندکی مشتر ...

چکار کنم چطوری؟

انقدر سلیطس بابام گرفته تو مشتش هممون ازش میترسیم حتی بابام 

هرچی بگه باید همون بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ب آدم بدن آدم هرکار دوست داره میکنه یعنی چی اون موقع خریدن منت گذاشتن بعدش برداشتنش  

جواب کامنت رو اشتباه ندادی؟

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
چکار کنم چطوری؟ انقدر سلیطس بابام گرفته تو مشتش هممون ازش میترسیم حتی بابام  هرچی بگه باید هم ...

تو هم مثل خودش سلیطه بازی در بیار ببین موش میشه یا نه مظلوم گیر اورده بگو این طلاها حق مامانمه از این زندگی منم با خودم میبرمش نمیتونه که به زور بگیره ببینه ارامش زندکیشو میگیری جرات حرف زدن نداره آدمای سلیطه تا وقتی ببینن خرشون میره به کارشون ادامه میدن  

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
تو هم مثل خودش سلیطه بازی در بیار ببین موش میشه یا نه مظلوم گیر اورده بگو این طلاها حق مامانمه از ای ...

راست میگی مارو ترسونده جرات حرف زدن نداریم باید حرفم و بزنم خودمو مجبور کنم ک بزنم بهش حرفم و