2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندی عزیزم تاپینگامو؟ 

آره عزیزم تاپیک قبلیتم دیدم

احتمال بارداری خیلی کمه احتمالا پریودت به خاطر استرس عقب افتاده

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

سلام دوستان منم پریودم عقب افتاده الان ی لیوان چای و زعفران غلیظ خوردم و ی استکان هم اب و زرد چوبه بنظرتون پریود میشمم؟

رابطه از پشت داشتم و قرص هن خوردم ک نکنه یوقت جلو چیزی ریخته شده باشه ولی هنوز پریود نشدم

دوقاشق چایخوری زرچوبه یه لیوان آب ولرم ۱ قاشق غذاخوری عسل مخلوط کن بخور فردا پریودی

سلام عزیزم من چندسال امپول زدم هربک سال پریود میشدم الان چند ماه قطع کردم امپول ولی هنوز پریود نشدم  درد دارم ب نظرت زردچوبه بخورم میشه 

من دو روز دیگه موعدمه از الان استرس دارمچون قرص اورژانسی هم خوردم میگن 7تا10روز بعد قرص باید پریود ش ...

من چن روز بعد قرص اوژانسی پریود شدم زمان رابطه هم اخرای پریودم بود

ممکنه بازم بارداری اتفاق بیوفته؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

سلام دوستان منم پریودم عقب افتاده الان ی لیوان چای و زعفران غلیظ خوردم و ی استکان هم اب و زرد چوبه ب ...

چی شد جوابش

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂