2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا ۵۰میلیون باید بدم 

سه شنبه ۱۴۵میلیون

شنبه دیگه ۵۵۰مبلیون

سه شنبه اش ۸۵میلیون 

اینا فقط برا دی ماهه😭😭

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

من کلا ورشکست شدم ..الان با شریکیم هستیم زیر دویست میلیون بدهی ..چهل ش تا عید باید بریم ...سی تومان ک نوذل کردیم باید اخربرج سه سال آینده پس بدم ..صد سی چهل میلیونم ..‌‌‌‌‌قسط داریم ..ودیکه ماشین رفت ..طلا اینا دیگه هیچ .....الان فقط میگم خداوندا آبروم حفظ کن کسی نفهمه آخه هیچ کس نمیدونه از خونوادم ....

زندگی زود گذر است ....اما تو زندگی کن ...تا توان داری..خوب باش ...بدون دروغ ..بدون کلک ...
من کلا ورشکست شدم ..الان با شریکیم هستیم زیر دویست میلیون بدهی ..چهل ش تا عید باید بریم ...سی تومان ...

داداش منم مثل تو بودم ولی نگران نباش خدا بزرگه، همین الانم بدهکارم خدارو یادت باشه حله