2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم علتش چیه😳😳😳

280 بازدید | 20 پست

ما همگی قبلا تو پذیرایی میخوابیدیم.دیدم هوا سرده با دخترم تو اتاق که یه بخاری کوچیک داره میخوابم .از وقتی رفتم اونجا خوابیدم هر شب کابوس میدیدم

تا اینکه دیروز اتاق و جابه جا کردم کشو ها رو خالی کردم قرآنمون هم تو کشو بود گذاشتم بیرون.

ولی دیگه وقت نشد بزارم سر جاش

دیشب که خوابیدم تا صبح خواب بد ندیدم!

من میگم حتما بخاطر قرآن بود که بالا سرم بود

چون ما خانوادمون خیلی آدمای مشکل داری هستن و گناه کبیره براشون آب خوردنه و بدترین گناه ها رو میکنن از خانواده خودم تا جدو آبادم میگم پس حتما نطفه ام مشکل داره و حرومه

بخاطر همین در برابر قرآن و این چیزا عکس العمل نشون میده💔

یعنی همچین چیزی ممکنه؟

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

احتمالا بخاطر گرماست گرمای زیاد باعث کابوس میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بعد از طرف دیگه میگم اگه واقعا ایینجوری باشه و بخاطر چیزی که خودم نقشی نداشتم توش اینجوری عذاب داده بشم پس عدالت چی میشه این وسط😑😑

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بخاطر گرماست گرمای زیاد باعث کابوس میشه

دیشبم تو همون اتاق خوابیدم ولی اصلا کابوس ندیدم

وای خدا این حرفا چیه این همه ادم ظالم هست که سالمن 

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

اگه خودت کاری نکردی به دل نگیر آدمای عادی هم کابوس میبینن قبل خواب سه تا آیه الکرسی بخون

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
به نظرم ممکنه همین که خودت اعتقادت خوبه کابوسات حل میشه

اتقاقا از وقتی به این شک کردم اعتقاداتم نابود شد! گفتم مگه من مقصر بودم که همچین چیزایی برام پیش بیاد! این چه خدایی که بخاطر اعمال کسی دیگه منو مجازات میکنه😐

نع بابا این حرفا چیه 🙄

خواب هزارو یک دلیل داره ..غذا سردی گرمی..سروصدا خستگی ..دلیل نمشه ک

همیشه به یاد داشته باشدیر رسیدن بهتر از زشت رسیدنه!برای همینه که من همیشه دیر می رسم!

چه طور ممکنه خدایی که از مادر بهمون مهربون تره به خاطر گناهان کسای دیگه طوری کنه که شما خواب بد ببینید!با منطق جور در میاد؟

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
چه طور ممکنه خدایی که از مادر بهمون مهربون تره به خاطر گناهان کسای دیگه طوری کنه که شما خواب بد ببین ...

آخه خوابای وحشناکی میدم اون چند روز همش میدیدم از بلندی پرتم میکنم یا یکز تعقیبم میکنه

بدون دلیل اصلا شرایطم تغییر نکرده بود 

بعد که قرآن رو دیشب برداشتم دیدم کابوس ندیدم به این موضوع شک کروم