2777
2789
عنوان

بمیرم برای دل مادرشوهرم...

1580 بازدید | 71 پست

سلام دوستان  خوبید فقط میخوام براش دعا کنید خیلی تو شرایط سختیه..وقتی ۱۴ سالش بود و باردار همسرش شهید شد  بعد با پدر شوهر من ازدواج کرد....

بعد سی و خورده ای سال زندگی مثل اینکه  عمه شوهرم(احتمالا ۹۰ درصد ) زیر پای پدر شوهرم  نشسته و  الان میخواد بره یه زنی که حدود ۲۰ سال کوچک تره از خودش بگیره.....لعنت بهشون که وارد زندگی متأهلا  میشن.....تازه خانوم شرط گذاشته باید زنت رو طلاق بدی.......پدرشوهرم هم قبول کرده  

بیچاره مادر شوهرم شب و روز نداره.....بنده خدا از سردرگمی اومد به من گفت منم تو شوکم....براش دعا کنید...من که میدونم آه اون شهيد  میگیرتشون...ولی کاش کارشون به طلاق نکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان فکر کنم‌پدرشوهر شما ۵۰ به بالا سنش باشه 

یعنی با این همه سن انقدر عقل نداره؟انقدر شرف نداره؟

ابروش براش مهم نیست؟

واقعا براس متاسفم

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

بزار طلاق بگیره 

این زندگی چه بدرد میخوره پدرشوهرت باید یدونه میخابوند زیر گوش خاهرش یعنی چی زنشو طلاق بده بره با یکی دیگه مطمئن باش اون دختر 20سال کوچیکتر نمیاد واسه همچین ادمی زندگی بسازه و زن زندگی بشه 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

مردک کثافت 

بچه شهیدو داره؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش