2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه ببینی و ببیننش 🙄🙄متوجه نشدم 

آره مثلاً با شوهرم خواب بودیم یهودیدم شوهرم اومده روبه روم که زود اماده شو بریم حموم منم میدیدم شوهرم کنارم خابه ولی اونیم که روبروم بود شکل شوهرم بود صداش تو تاریکی هی میگفتم دربازه بچه ها هستن زشته میفهمن بعد که به شوهرم گفتم میگه من نبودم 

آره مثلاً با شوهرم خواب بودیم یهودیدم شوهرم اومده روبه روم که زود اماده شو بریم حموم منم میدیدم شوهر ...

پیاز بزار تو خونه قیچی باز بزار قران بزار پخش بشه 

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
اگه آزاری نمی‌رسونن خودتونو به بیخیالی بزنین

نه فقط یه بار کنار تخت دیدم میخاد شوهرمو اذیت کنه منم داد وبیداد که اذیتش نکن بعد چند روز پاهام کبود شد و نمیتونستم از جام بلند شم زیر بغلم میگرفتن 

قرآن با صدای بلند بخون اگ خیلی تو خونتون صدای آهنگو نمیدونم چیز میزهای غیر اخلاقی مثلا هست دور کنید 

قرآن بخون داخل آب بریز ۴ طرف اتاق کجای اتاق 

لباسهاتون رو شب بیرون پهن‌نکنید ، سفره تکون ندیدی شب، آینه زیاد داری تابلو زیاد داری جمع کن، ظرف نشسته شب نزار سطل اشعالارا خالی کن 

بسم الله زیاد به کار ببرید درو پنجره هارو باز بزار کمی اسپند دود کن 

آیه الکرسی بخون اتاق بچت همیشه جارو بزن ۴قول آویزون کن، لباساشو موقع خواب عوض کن دستو دهنشو خوب بشور 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

همه چی گذاشتم دیشب سرکه گذاشتم تو اتاقا مثل اینکه قاطی کردن پسرم میگه یکی با لباس سفید تو اتاق هی نگامون میکنه دارم میترسم 

سرکه هم خوبه حرز امام جواد هم واسه خودش و بچه ها و صدای اذان و قرآن پخش بشه تو خونه از چیزای دودی مثل اسپند تغذیه میکنن شنیدم اگه اشتباه نکنم

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.