2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 25 پست
اره به زدنه عزیزم قرار نیست همسرت در جریان قرار بگیره اختیار دار خونخ تو هستی وقتی قرار گذاشت با ...

عزیزم همسرم گزارش آنلاین میده به خانم 

بعد یه بار گفتم دلم سفر ترکیه می‌خواد پشت تل به دوستم ز زده بود به داداشش خانمت داره میره ترکیه کجای کاری 

به خدا از خدا از همه ناامید شدم 

کارش غیبت  از حتی خواهرش خالشه حسادت که دیگه حد نداره اما شوهر من شهیدشه  بزنم به برادر بگه زندگیمو سیا کنن

خدایا توکلم فقط به خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حال شوهرتو سر جاش نمیاری؟

حالا با این وجود ک شوهرت برات ارزش قائل نیست میخوای

یک بچه ی دیگ بیاری برای چی؟

که اونم بیاد به دنیا سه تایی حرص بخورید؟

من باشم فرار میکنم میرم مهریمم میگیرم خواهرشم  یک کتک کامل میزنم دق و دلیمو خالی میکنم سرش ابروشم میبرم تو کل فامیل

میگم این با داداشش اره

یک روز چو شیر زیستن به سال زندگی گوسفندی می ارزد!
وقتی من نیسم شهرستانم بی خبر میان 

عجیبه کجایین که همسایه‌ی فضول ندارین تاحالا آمار ندادن بهت 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
چرا حال شوهرتو سر جاش نمیاری؟ حالا با این وجود ک شوهرت برات ارزش قائل نیست میخوای یک بچه ی دیگ بیا ...

برا بچه دار شدن حتما نباید عاشق شوهرم باشم

شوهرم ثروتمنده سن بالا هم ازدواج کردیم هر دو خواهرش امید داشت برادره زن نگیره همه چی بهش برسه با تولد پسرم مث دیونه ها موهاش میکشیذ از زعفرون و دعا گرفتن برا من تا پیدا کردن دوست سابقم پیش رفت 

پسر من تنهاس نیاز به همبازی داره نمیتونم به خاطر خودم بهش مدیون باشم 

خدایا توکلم فقط به خودته
خواهر ! دلم واقعا برای مظلومیتت سوخت خدا ذلیل کنه هرچی ادم خونه خراب کنهه

سلامت باشی عزیز 

دل سوزی درد منو دوا نمیکنه مشاوره میرم راه های مسخره و غیر واقعی پیش روم میزاره  به خدا زندگیم شده الکی خندیدن دشمن شاد نکردن هر تحقیری تحمل کردن 

دام می‌خواد خواهرش خفه کنم دلم می‌خواد موهاشو بکشم بگم روز نامزذبم عقدم عروسیم سیا پوشیدی ‌ و ماتم گرفتی ازش متنفرم 

خدایا توکلم فقط به خودته
سلامت باشی عزیز  دل سوزی درد منو دوا نمیکنه مشاوره میرم راه های مسخره و غیر واقعی پیش روم میزا ...

پس تا میتونی از شوهرت پول بگیر پس انداز کن

تو ک داری میسازی و میسوزی حداقل یه چیزی

عایدت بشه این وسط 

اینکه اینقد راحت میگه برو !حداقل دستت پر باشه 

روزی ک دیگ نکشیدی تحمل کنی

یک روز چو شیر زیستن به سال زندگی گوسفندی می ارزد!
پس تا میتونی از شوهرت پول بگیر پس انداز کن تو ک داری میسازی و میسوزی حداقل یه چیزی عایدت بشه این و ...

خواهرش روانشناسی خونده قشنگ بلده چطور مظلوم نمایی کنه و حرفش و غیر مستقیم بزنه 

کاری کرده داداشش هر چی کارت دارم پیامک  هم به حساب خودش میره هم من  بس که خانم میگه فلان دوستم به شوهرش میگه فلان جنس این قیمت خریدم و باقی پولو برمیداره 

خدایا توکلم فقط به خودته