2777
2789
عنوان

بچه هابیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 48 پست
بچه هابنظرتون خوبه ک ب شوهرم بگم ک بهش بگه بازنم دعوام شده قرارشده دیگ رفیقامونوخونه نیاریم شوهرمن خ ...

میگم به شوهرت بگو یک دعوا بین خودتو و دوستش راه بندازه والا منم زن عموم خیلی میومد ‌‌‌‌‌‌میرفت همش یا می‌گفت پیاز ندارم یا نون ندارم ... شوهر نداره و دختراش ازدواج کردن ... حتی مادرم اجازه نمیده برم خونشون ... میگه من مطمعنم یک بلایی سرت میاره نمی‌دونم چی ازش دیده منم نمیرم اما خیلی میومد خونمون خلاصه یک روزی مادرم باهاش دعوا کرد اصلا همین زن عموم میخواست مادرمو از خونش بیرون کنه و خلاصه بعد چند ماه دوست شدن ولی دیگه خونمون نیومد

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباباقراره برج هشت سال دیگ بره جلوالان فعلارلن

اوههههه خواست بیاد خونتون بپیچونین بگید بیرونیم یا ی مشکل پیش اومده رفتیم فلان جا

چن بار همینکارو کنین حساب کار میاد دستش

👶🏻🫀🌱
وای انگار اومده رستورانی هتلی چیزی که منو هم سفارش میده

اره بجون بچه هام اگ دروغ بگه خونه ماویلایی اول ب گوشی زنگ میزنه بعدمیادم درماشینمونومیشناسه میادانقدرمیکوبه ب درک دروبازکنیم بعدشوهرم میگ یباررفتیم جلودرشون ب مادرش قرص بده ب من گفت توپارکینگ نیاتوکوچه وایستابعدانقدرپروعه روبهش بدیم شباهم میمونه

اوههههه خواست بیاد خونتون بپیچونین بگید بیرونیم یا ی مشکل پیش اومده رفتیم فلان جا چن بار همینکارو ک ...

خواهری چشم سعی میکنم مرسی ازراهنماییت ولی خیلی خیلی پروعه بخداببین اهنگ تتلوک میگ ازدرمیره بیرون ازپنجره میادتوروواسه این خوندن😂

خداکنه منم همین کاروکنم ک دیگ نیاددمت گرم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم 

دیگه دوره نگفتن گذشته تازه اگر نیومد که نیومد چی میشه ؟ از چی میترسید نون و آب شما رو که نمی‌ده 

خواهش میکنم عزیزم  دیگه دوره نگفتن گذشته تازه اگر نیومد که نیومد چی میشه ؟ از چی میترسید نون و ...

ن منم میگم خداکنه دیگ نیاد  خسته شدیم ب خدااسایش نداریم همش بامانتوشلوارم توخونه 

ن منم میگم خداکنه دیگ نیاد  خسته شدیم ب خدااسایش نداریم همش بامانتوشلوارم توخونه

گفتم که بهش بگید یا یک دعوا و بهونه به شوهرت بگو با دوستش درست کنه تا دیگه نیاد 

خواهری چشم سعی میکنم مرسی ازراهنماییت ولی خیلی خیلی پروعه بخداببین اهنگ تتلوک میگ ازدرمیره بیرون ازپ ...

🤣🤣🤣 همین قسمت اهنگ رو ببر تا اومد خونتون پخشش کن

👶🏻🫀🌱
حله فردامیندازمشون ب جون هم 😂😂

😂😂کار خوبی می‌کنی بخدا ما هم پسرعموم با خانومش میموندن دوهفته میموندن والا خونه هیچ فامیلی نمی‌رفتن ولی شوهرش واقعا خوشتیپ و مهربونه ولی خانومش کلا بیخیاله چند باری توهین کرد به شوهرش حتی شنیدم سیلی زده بهش 

خلاصه رابطه رو یادم نمیاد چجوری ولی قطع کردیم باهاشون