2777
2789
عنوان

بچه هابیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 48 پست
😂😂کار خوبی می‌کنی  بخدا ما هم پسرعموم با خانومش میموندن دوهفته میموندن والا خونه هیچ فامیلی ن ...

خوب کردی هرچی ازاین ادما دورباشی راحت تری تازه جالبش ایناس دوست شوهرم هرچی خونه مامیبینه میره ب کل محله میگ😂😂😂

بگو شوهرت بگو ادا آدمای شکاکو دربیاره....بگه دیگه نیاد....بعدشم این کارا لازم نیست خیلی رک بگه دیگه نیا.....قهر کنه مگه چی میشه؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی هرچی ازاین ادما دورباشی راحت تری تازه جالبش ایناس دوست شوهرم هرچی خونه مامیبینه میره ب کل م ...

😂😂بابا بندازینش بیرون مگه بچه شماست هردقیقه تو خونه شما پلاسه

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

بگو شوهرت بگو ادا آدمای شکاکو دربیاره....بگه دیگه نیاد....بعدشم این کارا لازم نیست خیلی رک بگه دیگه ...

میدونی محل ماکوچیکه میره اینورواونوزرزرمیکنه ک اینامنوانداختن بیرون وفلان واسه همونه خواهررومون نمیشه مستقیم بگیم ولی میخوام باکارامون بفهمه

😂😂بابا بندازینش بیرون مگه بچه شماست هردقیقه تو خونه شما پلاسه

میگ ک خانوادم خوب نیستن باهاشون حال نمیکنم شماخوبین بدبختی مااینه دیگ باباگمشوبیرون ماباتوحال نمیکنیم مگ میره😂😂

میدونی محل ماکوچیکه میره اینورواونوزرزرمیکنه ک اینامنوانداختن بیرون وفلان واسه همونه خواهررومون نمیش ...

خوب بره بگه.....مگه مهمه.....مرتیکه....به نظرم جلوش با شوهرت بحث کنید.....دعوا زرگری

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
میگ ک خانوادم خوب نیستن باهاشون حال نمیکنم شماخوبین بدبختی مااینه دیگ باباگمشوبیرون ماباتوحال نمیکنی ...

وای خدا اون شما رو ساده گیر آورده شما چیزی نمی‌گید منم باشم همونجا میمونم 

ببخشید ولی واقعا دارم حرص میخورم بابا بگید رک بهش رفت که رفت به درک

خوب بره بگه.....مگه مهمه.....مرتیکه....به نظرم جلوش با شوهرت بحث کنید.....دعوا زرگری

اره این کاروانجام میدم ببین بخدایه چی میگم یه چی میشنوی اون جمعه میگ کلیدبدیدمن اومدم صب بیدارتون نکنم شوهرمم گفت دیگ چی

اره این کاروانجام میدم ببین بخدایه چی میگم یه چی میشنوی اون جمعه میگ کلیدبدیدمن اومدم صب بیدارتون نک ...

فامیلی کسی نداره به اون بگید بش بگه نیاد....آقا من زنه جوون دارم درست نیست بیاد.....اینارو بگه

وای خدا اون شما رو ساده گیر آورده شما چیزی نمی‌گید منم باشم همونجا میمونم  ببخشید ولی واقعا دا ...

چشم عشقم حرص نخورراست میگی میادچایی ب راه قلیون ب راه شام ب راه حالامیوه اینام داشته باشم میارم دقیقامثل هتله براش بعدمیدونی بخدامیادنمیزاره ک مافیلم ببینیم میگ بزن شبکه فلان بچه هامم ک اذیت میکنن سرشون دادمیزنه منم درجامیگم حواستوجمع کن دفعه اخرت باشه ک دادمیزنی میگ ببقشید بعدمیخنده ازرونمیره😂

فامیلی کسی نداره به اون بگید بش بگه نیاد....آقا من زنه جوون دارم درست نیست بیاد.....اینارو بگه

یه دوست صمیمی داره بنظرت شوهرم ب اون بگه؟قبل ماخونه اونامیرفت مرده اونروزمیگ خداخیرتون بده ماروراحت کردین😂

یه دوست صمیمی داره بنظرت شوهرم ب اون بگه؟قبل ماخونه اونامیرفت مرده اونروزمیگ خداخیرتون بده ماروراحت ...

به خونوادش بگین یا ازون همکارش بپرسه اینو چجوری بیرن کردبن

چشم عشقم حرص نخورراست میگی میادچایی ب راه قلیون ب راه شام ب راه حالامیوه اینام داشته باشم میارم دقیق ...

😂😂اگر از این بیشتر اینجا بمونم دلم میخواد یکیو بزنم 

بابا رک بگید یا دعوا بنداز بینشون