mehrsa9699 مدیر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18040 عنوان بچه هابیاین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 48 پست سلام من شوهرم یه رفیق ک داره ک قرارازدواج کنه الان مجرده روازی تعطیل ازصب میادخونه مابقیه روزاهرشب خسته شدیم هم من هم شوهرم اماروشونداریم ک بگیم نیابعدمیخوایم جاییم بریم میگ کجامیرین من کجابرم خسته شدیم امشب توجمع نموندم گفتم میرم بخوابم بعدده دقه رفت بنظرتون چکارکنیم ک نیادادم بدی نیست اماازبس میادخسته شدیم امروزنتونسیم تابیرون بریم بخاطرش 1401/10/10 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18040 😂😂کار خوبی میکنی بخدا ما هم پسرعموم با خانومش میموندن دوهفته میموندن والا خونه هیچ فامیلی ن ... خوب کردی هرچی ازاین ادما دورباشی راحت تری تازه جالبش ایناس دوست شوهرم هرچی خونه مامیبینه میره ب کل محله میگ😂😂😂
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 بگو شوهرت بگو ادا آدمای شکاکو دربیاره....بگه دیگه نیاد....بعدشم این کارا لازم نیست خیلی رک بگه دیگه نیا.....قهر کنه مگه چی میشه؟؟؟؟ من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
_sarin_ عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1815 وای خیلی خوب بودبخداکلی خندیدم راست میگیاهی بزنم اینجاک رسیددوباره تکراروبزنم😂😂😂😂😂😂 والا بخدا خیلی غیرمستقیم بهش میگین🤣🤣 👶🏻🫀🌱
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 11991 خوب کردی هرچی ازاین ادما دورباشی راحت تری تازه جالبش ایناس دوست شوهرم هرچی خونه مامیبینه میره ب کل م ... 😂😂بابا بندازینش بیرون مگه بچه شماست هردقیقه تو خونه شما پلاسه همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18040 بگو شوهرت بگو ادا آدمای شکاکو دربیاره....بگه دیگه نیاد....بعدشم این کارا لازم نیست خیلی رک بگه دیگه ... میدونی محل ماکوچیکه میره اینورواونوزرزرمیکنه ک اینامنوانداختن بیرون وفلان واسه همونه خواهررومون نمیشه مستقیم بگیم ولی میخوام باکارامون بفهمه
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18040 والا بخدا خیلی غیرمستقیم بهش میگین🤣🤣 عالی بودخدایی😂
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18040 😂😂بابا بندازینش بیرون مگه بچه شماست هردقیقه تو خونه شما پلاسه میگ ک خانوادم خوب نیستن باهاشون حال نمیکنم شماخوبین بدبختی مااینه دیگ باباگمشوبیرون ماباتوحال نمیکنیم مگ میره😂😂
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 میدونی محل ماکوچیکه میره اینورواونوزرزرمیکنه ک اینامنوانداختن بیرون وفلان واسه همونه خواهررومون نمیش ... خوب بره بگه.....مگه مهمه.....مرتیکه....به نظرم جلوش با شوهرت بحث کنید.....دعوا زرگری من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 11991 میگ ک خانوادم خوب نیستن باهاشون حال نمیکنم شماخوبین بدبختی مااینه دیگ باباگمشوبیرون ماباتوحال نمیکنی ... وای خدا اون شما رو ساده گیر آورده شما چیزی نمیگید منم باشم همونجا میمونم ببخشید ولی واقعا دارم حرص میخورم بابا بگید رک بهش رفت که رفت به درک همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18040 خوب بره بگه.....مگه مهمه.....مرتیکه....به نظرم جلوش با شوهرت بحث کنید.....دعوا زرگری اره این کاروانجام میدم ببین بخدایه چی میگم یه چی میشنوی اون جمعه میگ کلیدبدیدمن اومدم صب بیدارتون نکنم شوهرمم گفت دیگ چی
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 اره این کاروانجام میدم ببین بخدایه چی میگم یه چی میشنوی اون جمعه میگ کلیدبدیدمن اومدم صب بیدارتون نک ... فامیلی کسی نداره به اون بگید بش بگه نیاد....آقا من زنه جوون دارم درست نیست بیاد.....اینارو بگه من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18040 وای خدا اون شما رو ساده گیر آورده شما چیزی نمیگید منم باشم همونجا میمونم ببخشید ولی واقعا دا ... چشم عشقم حرص نخورراست میگی میادچایی ب راه قلیون ب راه شام ب راه حالامیوه اینام داشته باشم میارم دقیقامثل هتله براش بعدمیدونی بخدامیادنمیزاره ک مافیلم ببینیم میگ بزن شبکه فلان بچه هامم ک اذیت میکنن سرشون دادمیزنه منم درجامیگم حواستوجمع کن دفعه اخرت باشه ک دادمیزنی میگ ببقشید بعدمیخنده ازرونمیره😂
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18040 فامیلی کسی نداره به اون بگید بش بگه نیاد....آقا من زنه جوون دارم درست نیست بیاد.....اینارو بگه یه دوست صمیمی داره بنظرت شوهرم ب اون بگه؟قبل ماخونه اونامیرفت مرده اونروزمیگ خداخیرتون بده ماروراحت کردین😂
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 یه دوست صمیمی داره بنظرت شوهرم ب اون بگه؟قبل ماخونه اونامیرفت مرده اونروزمیگ خداخیرتون بده ماروراحت ... به خونوادش بگین یا ازون همکارش بپرسه اینو چجوری بیرن کردبن من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 11991 چشم عشقم حرص نخورراست میگی میادچایی ب راه قلیون ب راه شام ب راه حالامیوه اینام داشته باشم میارم دقیق ... 😂😂اگر از این بیشتر اینجا بمونم دلم میخواد یکیو بزنم بابا رک بگید یا دعوا بنداز بینشون همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد