2777
2789
عنوان

بچه هابیاین لطفا

174 بازدید | 48 پست

سلام من شوهرم یه رفیق ک داره ک قرارازدواج کنه الان مجرده روازی تعطیل ازصب میادخونه مابقیه روزاهرشب خسته شدیم هم من هم شوهرم اماروشونداریم ک بگیم نیابعدمیخوایم جاییم بریم میگ کجامیرین من کجابرم خسته شدیم امشب توجمع نموندم گفتم میرم بخوابم بعدده دقه رفت بنظرتون چکارکنیم ک نیادادم بدی نیست اماازبس میادخسته شدیم امروزنتونسیم تابیرون بریم بخاطرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهی ندارع جز اینکه با خنده و شوخی بهش بفهمونید نیاد یا یک دعوایی راه بندازید اونم دیگه نیاد 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

هیچ راهی ندارع جز اینکه با خنده و شوخی بهش بفهمونید نیاد یا یک دعوایی راه بندازید اونم دیگه نیاد&nbs ...

ببین مثلازنگ ب گوشی میزنه جواب ندیم میادانقدردرمیزنه ک بازکنیم

وا عجب رویی داره خب هر شب یه بهونه ای بیارین یه بار بگین امشب خونه مامانم دعوتیم یه بار بگین خونه پ ...

میگه میخواین برین چکاریامیگ من میمونم خونه شمابریدبیاید

خب باید بگین بهش دیگه، بگین مثلا این جمعه کار داریم و ‌... اگه خیلی دوهزاریش دیر میفته و پرروئ ...

ببین غروب ب شوهرم گفتم بریم خریدنشسته بودبعدگفت کجابرین سرده نشستیم دورهم بعدمن رفتم اتاق ک بخوابم تقریباهشت بودک رفت

میگه میخواین برین چکاریامیگ من میمونم خونه شمابریدبیاید

خب بگو دلم برا مامانم تنگ شده

خب بگین باشه تو بمون ما میریم میایم

هر شب برین تنهاش بذارین میفهمه و نمیاد دیگه

البته اینجوری که معلومه خیلی پرروعه

والله شوهر من اجازه نمیده دوستس بیاد خونمون چه برسه هر شب هر شب

بچه هابنظرتون خوبه ک ب شوهرم بگم ک بهش بگه بازنم دعوام شده قرارشده دیگ رفیقامونوخونه نیاریم شوهرمن خیلی ادم ساکتیه تواین چیزاروش نمیشه منم بعدترازاون ولی بقران هرشب بخوام بامانتوشلوارلی بشینم سختمه بعدشم مثلامیگه شام چیه میگم قورمه میگ ای بابامن دوست ندارم

خب بگو دلم برا مامانم تنگ شده خب بگین باشه تو بمون ما میریم میایم هر شب برین تنهاش بذارین میفهمه و ...

خیلی این پروعه شوهرمنم رونمیده ب کسی ولی این دیگ خودشوزده به بی عاری تموم هرچی تیک میندازم ب خودش نمیگیره ینی بخداخسته ی خستم هرشب بایدیه گونی ظرف بشورم ازبس ک دستورمیده دلم میخاداصلانیاد