2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137869 بازدید | 5024 پست

سلام امید وارم ی روزی ک طلاقمو گرفته بودم اینو بخونم بگم یادش دغدغه ام این بود طلاق بگیرم  وخوشبخت باشم 

بازم هر کی خوند واسم دعا کنه 

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

روزگاری هم از عمر من تو نی نی سایت سپری شد دل نگران بعضیا شدیم خوشحال شدیم از شادی بچه ها دعا کردیم واسه شون بیبی چک مثبت دیدیم ذوق کردیم 

خیانت دیدیم اه کشیدیم خوشکلا رو دیدیم😂😂

خلاصه گذشت دیگه .ولی خوش گذشت😎

سید هاشمی 

20اردیبهشت 1399

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنج😂 عتیقه ست این تایپیک

😝

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
من پنج😂 عتیقه ست این تایپیک

من٨☺️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

من گلسا باسابقه ۳سال پرافتخار😁😁🤭فعالییت در نی نی سایت!!!!

شاید ده سال دیگه یعنی سال۱۴۰۹ ک ۳۷ سال دارم☺یک کاربر نوجوان این پستمو لایک کرد و برگشتم ب این تاپیک و دیدم اون ارزویی ک امروز برای بدست اوردنش خودمو ب اب واتیش میزنم برا اورده شده🤩🤩🤩🤩🤩

امضا: گلساجون😁😉

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

اقا منم دلم نیومد چیزی نگم 

اون زمان من پنج سالم بوده😌الان نونزده سالمه و به امید خدا دو هفته دیگه دخترم میاد بغلم هرکی این پست رو میبینه برای فندقم دعا کنه❤

ممنون میشم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرستین💜🙏منم تو امضایی صلوات ببینم میفرستم 💋

می نویسم یادگاری...

تاکه ماند روزگاری...

بردل باد بهاری....

یا که بر برک خزانی...

نقش بندد روی سنگی...

روی نور نقره ی مهتاب رنگی...

روی برکه،روی رود جاری و چشم قشنگی...

روی پهنای کویر و سرزمین بس سترگی...

از پی این روزگاران...

روزی آید روزگاری...

روزگار سخت و تاری...

یا که شاید روشن و رنگین کمانی...

زیر مشتی خاک ماند جسم زارم...

کاش خواند کودکی این یادگارم روی آن خاک مزارم...

زنده سازد یاد من را در دل اندوهگین

یا که شاید شاد آن یار دل انگیز بهارم...

آری،آری ...

آری،ازمن مانده تنها خطی از این یادگارم...

خدایا اینجا مینویسم از اتفاقاتی که دوست دارم بیفته دلم میخواد تا مرداد نهایتا شهریور برم خونه ی خودم ،داوود همیشه آروم باشه فکرای مزخرف نزنه به سرمون زندگیمون آرامش داشته باشه یه راهی برای بابا باز بشه یه زندگی خوبی برای خودش درست کنه دیگه زندگی کنه مامان با شوهرش آروم بگیرن باباهم زن بگیره کسی اذیت مون نکنه هیچ اتفاق بدی نیفته برای هیچکدوممون. من یه کاری پیدا کنم زبان یاد بگیرم ادامه تحصیل بدم تا دکتری و خدایا زندگی روی آرامشش رو بهمون نشون بده یه جفت دوقلو هم میخوام اگر بشه🙈

خداجونی بهمون سلامتی بده سلامتی بده سلامتی بده و آرامش که هیچی بالاتر از اینا نیست الهی یا ارحم الراحمین🤲🏻

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

امروز روزیه که ناراحت و ناامید از بچه دار شدنم از مطب دکتر برگشتم

سر راهم آمپول زدم برای پریود شدنم

این تاپیک رو سیو میکنم اگه عمری باقی بود چند سال بعد بیام به این پستم سر بزنم ببینم حال و روزم چه فرقی با الانم کرده

خدایا به خودت توکل میکنم از رحمتت ناامیدم نکن دلم شکسته

99.2.20

الآن ۴۸ سالشه دیگه حال نداره بیاد نی نی سایت

نه اتفاقا الان ۳۲ سالشه فکر کنم

چون اون تاریخ تولد تو نینی سایت ثابت نمیمونه که

هر سال رفته بالا

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40