2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138020 بازدید | 5024 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم مثل سایر دوستان فقط دلم خواست رو دیوار این سایت یه یادگازی داشته باشم .اون موقع که صاحب این تاپیک به فکر همچین تاپیکی بودش من تازه نامزد کرده بودم .

یادش بخیر .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

اهم اهم سلام عزیزان خب این تاپیک اولین تاپیک نی نی سایت هستش من 18 سالمه امروز 20اردیبهشت سال 99 امیدوارم تاپیک نترکه مثلا 10 سال بعد بیام پستمو بخونم از پست خودم و اولین پست تاپیک شات میگیرم یادگاری نگه دارم دوستون دارم اگه در اینده بچه دار شدم امیدوارم بیاد پستمو بخونه😊😁

وااای خدا اون موقع که این تاپیک زده شده من ۷سالم بود😅😅

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

20اردیبهشت99

"بماند ب یادگار 💞

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
وااای خدا اون موقع که این تاپیک زده شده من ۷سالم بود😅😅

من پنج😂 عتیقه ست این تایپیک

ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن، ناتانائیل...یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضور دارد...

عين خيالت نيست كه رفتى از پيشم :/

با هر گناهه تو من متهم ميشم :(

چقد سنگينه...

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/