2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137869 بازدید | 5024 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالبه این تاپیک الان که من اینو تایپ میکنم ۱۱ماه از عضویت خودم میگذره و هجده سال از این تاپیک وااااای اصلا یه حس عجیبی دارم به این تاپیک چون این تاپیک برای موقعی که من هنوز به دنیا نیومدم 

رفتی ولی باورم نمیشه .بابای عزیزم دلم برات تنگ شده ولی دیگه نیستی😢😭

سال 85 این تایپیک زده شده بعد اون موقع هیچ کس هیچ نظری نداشته رفته تا سال 92 چند نفری نظر دادن[smile ...

الان سال ۴۰۳ و ۱۸سال از این تاپیک میگذره

بنده خدا فکرشو نمیکرد ۱۸سال بعد تاپیکش ۳۰۰صفحه ای بشه 

شمام سال ۹۴ این پستو گذاشتی فک‌نمیکردی ۹ سال بعد ۳۹۰ تا لایک بخوری😂😂😂

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

سلام جوان ایرانی امروز که این تاپیکو میزنم 

دلار90570

طلا گرمی6578300

گوشت کیلویی۱۰۶۱۰۰۰

😂😂😂😂

۱۰ سال دیگه فقط خدا میدونه این قیمتا چقد میشه اگه بودم لایکم کنین بیام ببینم😭😂

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

۱۰بهمن ۱۴۰۳چه زود از پیامتون گذشت نه ؟

اره حتی یادم نمیاد کی این پست رو گذاشتم 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خب یه سری مطالبم هست مثلا راحب همین قاعدگی یا مسائل زناشویی که شاید اینجا فقط میشه راجبش صحبت کرد و واقعا مشکلی باشه پرسید یا درد و دل کرد ولی یک سری عقده ای میان زودی گزارش میزنن حتی اگر بی ادبی یا چیز مستهجنی نگفته باشن اصلا یه سری تاپیکارو گزارش میزنن که هیچ مشکلیم نداشته