2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138008 بازدید | 5024 پست
چه تاپیک عجیبیه. این همه مدت توی سایت بودم و الان تازه اینجا رو پیدا کردم. دلم خواست منم یادگاری خود ...

نمیدونم چی شد که تا اینجا و  این تاپیک اومدم ولی حالا که دیگه اومدم پس یادگاری امسال رو هم میذارم.

اسفند جالبی داشتم. یا در مسیر دندونپزشکی بودم و ایبوپروفن رو بغل کرده بودم. یا هم مریض بودم و درگیر عارضه گوارشی داروها. 

الان هم به خاطر سیم های جدید ارتودنسی فکر کنم تا ده روزی رو فقط سوپ بخورم. اینم تجربه ایه دیگه. 

از "س" یک سال شده که دیگه خبر ندارم. هر جا هست سلامت باشه. 

1403 بد نبود اما خوب هم نبود. آروم بود اما قشنگ نه. 

هر چی که بود گذشت تا ببینیم آینده چی برامون توی مشتش داره. 

1403/12/21

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نی نی یار با کلاسی داشتن دهه ۸۰🍀

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

نی نی سایت نیست که 

رسما ماشین زمانه

متن ها از تلگرام هم بهتر میمونه

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

خیلی ناراحتم

باخواهرم رابطم کم شده

عروسمون بینمون شکراب میکنه

نمیدونم کدوم وری باشم

همش غصه میخورم ناراحتم

آدم بدی بودم تومجردی و ی وقتایی بعدازدواج

نامردم

غیبت میکنم

خواهرم منو دوست میدونست وحرف دلش دوبهم زدومن پخش کردم و.....

قدیمی‌ترین تاپیکی که دیدم😂🙃

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک