2777
2789
عنوان

26 سالمه و خیلی حسودیم میشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دوستام ازدواج کردن عزیزم  وقت ازادمم خونمونو باید تمیز کنم بسکه پدر و‌مادرم شلخته و‌ کثیفن ...

اینجوری قربانی میشی باید بدونی خودتم به اندازه بقیه مهمی و به خودت اهمیت بدی حتما چندتا فعالیت مورد علاقت رو تو برنامت بذار

دیدی به ما ک رسید اسمون تپید؟ تازه وام ازدواج زیر۲۳ ساله ها یه ۲۰/۲۵ تومنی بیشتره 

آره به ما که رسید همه چی تموم شد قحطی اومد

خداروشکر از این لحاظم زدنمون منم اسفند ۲۳ ام تموم میشه شکرت خدا

حرف خوبی بهم زدی، اندازه س بقیه منم باید مهم باشم مرسی عزیزم 

برادرت چرا زندانه؟

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
چک بی محل کشیدن و زیاده خواهی هاش و ...

نمی تونین از طریق ستاد دیه یا خیریه ها کاری کنین؟

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
والا وکیل داره ک دنبال کاراش باشه ولی خیریه ها زیر پوشش نمیبرن اینجور اشخاص رو 

شاید قوانین عوض شده، قبلا ستاد دیه کمک میکرد