2777
2789

عروسک دوزی چرم دوزی، توی یوتیوب یا اینستا میتونی آموزش ها رو ببینی و با یک ماه تمرین روزانه ماهر بشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا هیچی 

اخه ببین الان خیاطی و اینجور چیزا که کلا صنعتی شدن 

بقیه کارام دست توش زیاده 

به نظرم اگه بری ی مهارتی چیزی یاد بگیری بعد به صورت خصوصی اموزش بدی خوب باشه برات

البته این فقط نظر شخصی منه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من یه بنده خدایی میشناسم تو اینستا عکسای ساده و کیفیت پایین رو به عکس آتلیه ای با کیفیت بالا برای چاپ تبدیل میکنه درآمدشم خوبه خدارو شکر خودشم میگه تنها ابزارم همین گوشیه
اموزش میده خودم میخواستم برم دوره هاشو برای خودم عکس درست کنم نه برای مشتری
ولی اگه کسی بخواد کسب درآمد کنه بنظرم راه ساده و کم خرجیه طرفدارم زیاد داره

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

توانایی چه کاریو داری؟

مثلا فقط فروشندگی

یا مثلا واسه کارت علاقه به کلاس رفتنو..هم داری

یا مثلا دست سازه های هنری و....

اینو بگو اول تا پیشنهاداما بگم

آدمی آه است و دَم
توانایی چه کاریو داری؟ مثلا فقط فروشندگی یا مثلا واسه کارت علاقه به کلاس رفتنو..هم داری یا مثلا د ...

آره کارای هنری خیلی دوستدارم می‌خوام بدونم چی بهتره یه چیزی می‌خوام درآمد زایی داشته باشه

توانایی چه کاریو داری؟ مثلا فقط فروشندگی یا مثلا واسه کارت علاقه به کلاس رفتنو..هم داری یا مثلا د ...

به من ی کاری بگو دیپلمم تو خونه و امکان بیرون رفتن برای کار هم ندارم ..اومدم کاره محتوا نویسی بکنم و دیدیم از من بر نمیاد هر چند میگفتن سخت نیست دیگه کارای تبلیقاتی و اینستا اینا هم ازم بر نمیاد

خدایا شکرت🙏

ممیشه منم راهنمایی کنی؟؟؟

من علاقه زیادی به کیک و دسر و شیرینی دارم

اما الان دست زیاد شده

مواد گرون

تا ۷ ۸ ماه پیش مردم دنبال خونگی بودن

الان قنادی کیک کیلو ۲۰۰ خونگی ۲۷۰ همه میرن قنادی تازه در دسترس با تنوع بالا میخرن

تازه قنادی عمده میخره همه چیز براش ارزون تر

مثلا من ی سینی کاپ کیک درست کردم ۱۸تا شد 

خودم ۱۲۰خرجش کردم

ی خانوم قناد تو نینی سایت میگفت این باید بدی ۵۰تا مشتری پیدا کنی خب مگه مرض دارم ۷۰ هم ضرر کنم؟؟

آره کارای هنری خیلی دوستدارم می‌خوام بدونم چی بهتره یه چیزی می‌خوام درآمد زایی داشته باشه

من خودمم خیلی پیگیرشم

ببین اگر سرمایه اولیه خوبی داری برو تا کار مس چون جزوه کارای سنتی خانگی محسوب میشه نیازی به کارگاه ومجوزو...نداری توخونه میتونی انجام بدی

دوم که فوق العادس ومن عاشقشم وتضمینیه

کار خراطی تونهایت ۲۰ روز اموزش میبینی بعد میتونی خودت تولید کنی وچرخ خراطی ۴تومنه که دست دومش یه تومن وایناس وواقعا میگم سرمایه اولیه نهاایت ۷تومن بخواد بااکل وسایلش ولی درامدش خییلی خوبه چرا چون اولا روبورسه دوما خیییلی شغل گسترده ایه یعنی فقط یه محصول نیس از پایه مبل وجاشمعیوگلدون بگیرتاااااااجامو کاسه و...میتونی تولید کنی وجای زیادیم نمیخواد ودرامدش خیلی عالیه مثلا یه ست اجیل خوری شیش تاییش۱۵۰۰۰۰۰تومنه و واسه فروششم از پیج بگیر تا سفارش برا کارگاه ومغازه

سوم اگر کامپیتور یالپ تاپ داری 

کلاس میتونی بری تو اینترنتم ویدیو هاش هست 

طراحی کارت ویزیت طراحی وبسایتو...رویاد بگیری وانجام بدی این به خلاقیتت برمیگزده الان یه کارت ویزیت شیک کم کممش ۱۵میله

این سه تا شغل یه نظر من واقعا به درد بخورن سرمایه اولیه انجنانیم نمیخواد حوصله سربروخسته کننده هم نیستن واسه بازارشم مشکل نداری

آدمی آه است و دَم