2777
2789
عنوان

چجوری

90 بازدید | 18 پست

اگر تنها یک بار عاشق شده باشید اونم یواشکی گوشه

دلتون

اما با کس دیگه ازدواج کنید

به همسرتون میگید قبلا برای اولین و آخرین بار عاشق شدید؟ 

فکر کنم آقایون در کل حساسن روی این موضوع

اگر هم خانما میگن با اسم و مشخصه نگن نه؟ 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریته این تصمیم

اینکه بگیم

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

اصلا نباید بگی

حالا گیریم گفتی، چه فایده ای داره؟!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نگو

من یه صندوقچه پراز نوشته و عکس دارم 

همیشه میترسم تو آینده دست کسی بیفته

خب وقتی عاشقشم باهاش ازدواج میکنم  مگه میشه عاشق ینفر دیگه باشی و با یکی دیگه زندگی کنی احتما ...

اگر استادت بود و 10 سال ازت بزرگتر میرفتی جلو بگی عاشق شدی؟ 

اگر استادت بود و 10 سال ازت بزرگتر میرفتی جلو بگی عاشق شدی؟ 

تو خودی تا با کسی ارتباط برقرار نکنی که نمیشه بگی عاشقشی اگه از طرز فکرش بدت اومد چی؟ 

بعدشم عشق باید تو طرفه باشه تا آدم اگه با کسی دیگه ازدواج کرد تو فکر اونی که عاشقش بود نباشه 😐

تو الان با هر کسی که ازدواج کنی بیایید بتونی به استادت فکر نکنی چون این عشق نیست و هوس زود گذر هست 

تو بشین شب و روز براش گریه کن باز هم نمیشه بهش گفت عشق چون اصلا دو طرفه نیست 

خب وقتی عاشقشم باهاش ازدواج میکنم  مگه میشه عاشق ینفر دیگه باشی و با یکی دیگه زندگی کنی احتما ...

من ازدواج نکردم مجردم 

بیشتر مواقع از ازدواج دلسردم چون فکر و قلبم جای دیگست که میدونم تمامی نداره و یادم نمیره 

یه روزی هم برم سمت ازدواج میدونم با قلبم نیست شاید وابستگی یا هر چیز دیگه باشه اما عشق جای دیگه اتفاق افتاد و قلب و ذهن مال کس دیگست

فقط خواستم یه ذره بپرسم 

تو خودی تا با کسی ارتباط برقرار نکنی که نمیشه بگی عاشقشی اگه از طرز فکرش بدت اومد چی؟  بعدشم ع ...

ارتباط داشتم دوسال هر روز چون استادم بودن