2777
2789
عنوان

کمک کنید پولدار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فوق لیسانس دارم، تهرانم، سالها کارمند بودم، اما منظورم این پولا نیست، پول زیاد منظورمه

برای پول زیاد، باید خلاق باشید. جرات ریسک داشته باشید و حداقل چند سال اول خیلی خیلی تلاش کنید. شم اقتصادی داشته باشید. ریسک ها را در نظر بگیرید و...

مثال یکی از آشناهای ما کارمند عالی رتبه بود. زودتر خودش را بازنشسته کرد. گلخونه زد. اول سبزیجات...کلی ضرر کرد. دوباره شروع کرد، اینبار پرورش گل رز و بعد وارد کار صادرات شد. خیلی پیشرفت مالی داشت. ولی چند سال اول واقعا زحمت کشید و حتی بعضی شبها محل کار می خوابید. اول ضرر مالی کرد، ولی زود راه را پیدا کرد...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
😭😭

اسی منم دقیقا مثل توام 

پول زیاد میخوام دربیارم

متاسفانه دوتا مشکل داریم 

اول اینکه دختریم و خیلی از کارهای آزاد برامون قفله مثل خرید و فروش اجناس شهر به شهر

دوم اینکه سرمایه اولیه میخواد که باهاش بتونی استارت بزنی 

متاسفانه من ک ندارم این سرمایه اولیه رو 

شما اگ دارید ایده پردازی کنید و خلاقیت به خرج بدید

برای پول زیاد، باید خلاق باشید. جرات ریسک داشته باشید و حداقل چند سال اول خیلی خیلی تلاش کنید. شم اق ...

آرام عزیز من یه مشورتی دربارع شروع کارداشتم

سوالموبپرسم بااجازه اسی؟

ره صد ساله به یک شب نتوان پیمودن...

ماشالله تحصیلکرده و.جوون هستین که هر دو تاش سرمایه های بارزشی هستن 

پول زیاد این روزها مسیرهای جالبی نداره😉

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.