منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقاً شش ماهه که بابام نیست و دقیقاً شش ماهه که هرروز یه غم نامعلوم یه جای مشخص قلبمه و با بیداریم ...
خیلی سخته بابای منم ۷ ماهه فوت شده روز آخر اومدنی بچه ام گریه کرد نرفتم اتاق خداحافظی کنم که مریضه صدا اذیت میکنه موقع فوت منو صدا میکردش که نبودم . واکسن کرونا متاستاز زد به کبدش
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
منم یدونه دختر دارم همش فکر میکنم اگر مردم چی به سرش میاد خیلی بهم وابسته است تنهاست فقط منو داره من ...
الهی عزیزم
ایشاا...همیشه سایه ت بالا سرش باشه منم همینجوریم فقط یه دختر دارم که خیلی از آیندشو تنها موندنش میترسم اونم مث دختر شما خیلی بهم وابسته ست میدونم اگه یه روز نباشم داغون میشه