2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
خدا رحمت کنه اشکم دراومد. یه چند وقته مامانم ناخوشه همش سردرد و فشار بالا به یه لحظه نبودنش فکر میک ...

خیلی بهش محبت کن.نذار حرص چیزی رو بخوره.بهش بگو خودم همه دنیات میشم.مامانها خیلی مظلومن.برای مامان منم دعا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای از آن دل که درآن داغ مادر باشد😭😭😭

ومنی ک کرونا مامانمو۱۲روز قبل تولد۲۱سالگیم ازم گرف

چقد سخت بود اون لحظات تا الان باورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
دقیقاً شش ماهه که بابام نیست و دقیقاً شش ماهه که هرروز یه غم نامعلوم یه جای مشخص قلبمه و با بیداریم ...

منم بابام شیش ماهه ک نیست. هفده خرداد 1401.سه روز بعد تولدم تصادف کرد و مرگ مغزی شد

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

عزیزم براشون حمد خوندم خدا صبرتون بده همنشین فاطمه زهرا باشن

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
من هر مراسم خاکسپارس میرم یاد پدرم میفتم ک چه غریبانه بود مراسمش، مامات و برادرم ک آی سیو بستری بودن ...

اخی عزیرم خدا جاشونو رو دربهشت کنار اهل بیت قراربده انشاا.. که اون دنیا تنها نیستن

😭😭😭😫😭😭😭دنیای بیرحم   دنیای بی وفا   خیلی دنیا بده 

اصلا چرا اومدیم از،اول اگه قرار بمیریم  و دنیا زجرمون بده

چرا انقد به عزیزامون وابسته میشیم که با نبودشون نیست بشیم   اصلا کاش هیج حس و وابستگی نبود تو دنیا  

دنیا فقط،زجره

کاش همه کسایی که انقد بهم دل بسته ان  با همدیگه برن اون دنیا   مرگ یک نفر  بقیرو نابود میکنه

از۹دی متنفرم چندسال پیش عمه ی جوون منم تواین روزخاک کردند چقدردختراش بهش نیازداشتند

خداصبربده عزیزم روحش شاد🖤

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
الهی بمیرم کسانی که توی کرونا فوت کردن مظلومترینها بودن و سخت تر برای بازمانده ها که حتی نمیتونستن ی ...

مادرم😔💔🥀

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽

منم مامانم سرطان گرفت و تو چهار ماه از دستش دادیم...🖤

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
الهی خدارحمتش کنه جاش توبهشت باشه ولی عجب صبری داری مادرت فوت شده اومدی اینجا

اینجا مگه چشه مگه رفته عروسی والله تا کی باید از مردم بی فکر حرف بشنویم  خدا کنه حال این خواهرمون رو  تو نبینی  آدم از مرگ عزیزش هراسان میشه