2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
منم شهریور۱۴۰۰💔🥀😔

منم پدرم مرداد ۱۴۰۰

البته درستش اینه

مادربزرگم ۶ مرداد

عمه ۹ مرداد 

پدر‌نازنینم ۱۰ مرداد

خدا بیامرزه مادر مهربونت و عزیزم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد  خدابهت ارامش بده

ممنون گلم 

خدا به تمام داغ دیده ها آرامش بده🤲🖤

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
دقیقاً شش ماهه که بابام نیست و دقیقاً شش ماهه که هرروز یه غم نامعلوم یه جای مشخص قلبمه و با بیداریم ...

خیلی سخته بابای منم ۷ ماهه فوت شده روز آخر اومدنی بچه ام گریه کرد نرفتم اتاق خداحافظی کنم که مریضه صدا اذیت میکنه موقع فوت منو صدا میکردش که نبودم . واکسن کرونا متاستاز زد به کبدش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره واقعا بیشتر مامانها مظلوم و سختی کشیده هستن .تمام قلب منه مادرم برای مادر منم دعا کن . خدا به م ...

چشم گلم براشون دعا میکنم.ان شاء الله دلشون خوش بشه انشاالله خیر تو دختر گلشو ببینه.دست گلت درد نکنه.خیر دنیا و آخرت ببینی.دعا کن اینقدر پسر و عروسش عذابش ندن مادرمو

منم یدونه دختر دارم همش فکر میکنم اگر مردم چی به سرش میاد خیلی بهم وابسته است تنهاست فقط منو داره من ...

الهی  عزیزم 

ایشاا...همیشه سایه ت بالا سرش باشه منم همینجوریم فقط یه دختر دارم که خیلی از آیندشو تنها موندنش میترسم اونم مث دختر شما خیلی بهم وابسته ست میدونم اگه  یه روز نباشم داغون میشه

شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

یادم رفته بود تو فرهنگ ما صاحب عزا حال نداره، فقط باید به فکر این باشه چطوری هفت شبانه روز یک فوج ملت رو صبحانه و ناهار و شام بده.....