2777
2789

چند وقته تو اقدامم زیر نظر دکتر 

بارها خانومایی رو تو مطب دیدم که ادعا میکنن نه خودشون نه همسرشون هیچ مشکلی ندارن اما باردار هم نمیشن دارن رو میارن به آی وی اف

خودمم همینطور تمام آزمایشات و سونوم اوکیه  شوهرم هیچ مشکلی نداره اما باردار نمی‌شم

دارم میترسم نکنه منم مجبور شم ای وی اف کنم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اضافه وزن و رژیم غذایی ناسالم خیلی تاثیر داره

همینطور فشارهای روانی و اضطراب

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

زندگی های ناسالم

خوراکی های تراریخته و غیر ارگانیک

اضافه وزن

عدم تحرک

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

یه چیزی جدید شنیدم ،البته واقعی هم هستا !

یه خانومی بود باردار نمیشد .رفته بود طب سنتی .دکتر بهش گفته بود نافت افتاده !🤷🏻‍♀️😅

اصن نمیدونم ینی چی !ولی تحت درمان همون دکتر رفت و الانم دو  تا بچه داره!

میخواین این یه مورد رو هم  برید طب سنتی و بگید چک کنن ببینن شما هم نافتون افتاده و باید جابندازن یا نه!

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
رژیم غذایی،سبک زندگی ،کم تحرکی ،امواج الکترونیکی، وراثت 

اره من خودم شاغلم و همیشه پشت میز می‌شینم و تقریبا هیچ تحرکی ندارم یعنی اگه پیاده روی رو شروع کنم اوکی میشه؟

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
یه چیزی جدید شنیدم ،البته واقعی هم هستا ! یه خانومی بود باردار نمیشد .رفته بود طب سنتی .دکتر بهش گف ...

ناف مگه میفته؟!!!! چه عجیب تا حالا همچین چیزی نشنیدم