2777
2789
عنوان

بچه ها با یه آقایی آشنا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته.  بذار بفهمه که خواستگار داری، بعدشم حالا صرفا بیان خواستگاری که نمیخوای بری سرعقد س ...

خودش میگه مامانش می‌دونه ولی تا حالا نیومده خونمون ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌فقط  هم میگه الان شرایط مالیم اوکی نیست  

میخواد بپیچونتت به نظرم ازدواج کن از کجا معلوم چند ماه دیگه اخلاق گندش رو بهت نشون نداد  

تا الان که خدایی اخلاقش خوب بوده ...نمیدونم چی کنم بهانه مالی نداشته باشه  

میگه سال بعد مییام اما مامانم همش میگه یکی رو انتخاب کن    

مگر‌گنج‌پیدا کنه سال دیگه وضعش خوب بشه 😐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
با دلم چی کنم    

چی کنی ؟ حالا مثلا بپاش بمونی نیاد چی. اگه تو دل داری اونم داره. چرا اون برا دلش کاری نمیکنه گلم. اگه از بین اینا ک امدن خاستگاریت ادم درست درمونی هس. و میدونی قدرت فراموش کردن این پسره رو داری. خوب تصمیم بگیر. ولی اگه دو دلی بازم. ب اونام ج نده

چی کنی ؟ حالا مثلا بپاش بمونی نیاد چی. اگه تو دل داری اونم داره. چرا اون برا دلش کاری نمیکنه گلم. اگ ...

راست میگی عزیزم حق با توئه ...به من میگه حالا چی میشه یه سال صبر کنی

راست میگی عزیزم حق با توئه ...به من میگه حالا چی میشه یه سال صبر کنی

وایی. پسری ک بخاد. میفته تو هول. از این چیزا نمیگ. دنیا و هزار اتفاق. امدیو پشیمون شد. اونوقت این خاستگارا برات تو ۳۱_۲ سالگی میان ؟