2777
2789

از رژيم خاصي پيروزي ميكنيد؟🤔

نكته طلايي خاصي داريد؟😅

ورزشي؟!نرمشي؟!💪🏻

اخه من تو بارداريام غول ميشم😅

اين بار ميخام با يكم تحقيق و مشورت مانعش بشم🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو ولع و پرخوری بگیرید سالم خوری کنید عمرا چاق بشی ...سیب و مغزیجات و شیر گوشت بدون دنبه مرغ کبابی سوپ حبوبات ...این همه غذای مغذی کم کالری

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

من که کلی میخوردم هیچی نموند ازم😐روز اولی ک زایمان کردم همش به باد رفت

با اینکه 14 کیلو زیاد کرده بودم

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

نتونستیم

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

کلا توکار بخور و بخواب تنها نبودم 

هرچی هوس میکردم کم میخوردم ،دائم هم لم نمیدادم ،همه کارامم خودم انجام میدادم ،تو خونه پیاده روی میکردم ،نمک هم باعث ورم میشه خیلی مراعات میکردم 

من باردارم هفته بیستمم احساس میکنم دارم ورم می کنم تو رو خدا به منم بگید چیخوبه

شما ب نظرم در درجه اول نمك رو تااااا ميتوني حذف كن و پياده روي داشته باش 

بعلاوه مصرف اب زياد

سر ي هفته ميبيني كلي ورمت ميخابه☺️👌🏻