2777
2789
عنوان

کسایی که پاشون گچ گرفتن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3401 بازدید | 61 پست
انشالله هیچ وقت مریضی نیاد سراغت🥺🤲

ان شالله شما هم زود خوب بشی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم چی کردی جوش خورده؟ عزیزم من رفتم عکس گرفتم گفتن هنوز جوش نخوردهه باید تو گچ بمونه بازم 🥺

عزیزم پاتو کجا گچ گرفتی؟من بیمارستان واسم آتل بست بعدش رفت دکتر متخصص گفتش آتل بستنشون به درد خودشون میخوره .بعدش خوددکتر متخصص واسم گچ گرفت‌.اگه بیمارستان گچ گرفتی شاید درست واست گچ نگرفته وفضای خالی داره که جوش خوردن پات طول کشیده..من سوپ پای مرغ زیاد خوردم باقرص کلسیم ..پام حدوا ۱۵ روزی توکچ بود که روش راه رفتم ..راه رفتم تا سرویس بهداشتی بود زیاد بهش فشار نیوردم ولی کاری شخصی خودمو انجام میدادم خداروشکر ۳ هفته توگچ بودرفتم گفتن جوش خورده..اخه تا یماه دیگه خیلی اذیت میشین حتما پیگیر باشین

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پاتو کجا گچ گرفتی؟من بیمارستان واسم آتل بست بعدش رفت دکتر متخصص گفتش آتل بستنشون به درد خودشون ...

عزیزم بیمارستان گچ گرفتش 

ممکنه گچم مشکل داشته باشه؟.

گفتن ۷۰ درصد جوش خوردهه اما یک تکه استخون فاصله هست جوش نخوردهه

با پاتون بیرونم میرفتین؟

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺
عزیزم پاتو کجا گچ گرفتی؟من بیمارستان واسم آتل بست بعدش رفت دکتر متخصص گفتش آتل بستنشون به درد خودشون ...

گفتم مامانم درست کنه واسم فردا مرغ پاهاش رو🥺 قرصم امروز برام خریدن که بخورم

عزیزم بیمارستان گچ گرفتش  ممکنه گچم مشکل داشته باشه؟. گفتن ۷۰ درصد جوش خوردهه اما یک تکه استخ ...

اخه چون بیمارستان کارشون زیاد تخصصی نیست نمیدونم کاش بری ی دکتر دیگه ببینی چی میگه .چون خودم پام توگچ بوده میدونم خیلی سخته .بیرون فقط چند باری رفتم 

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
گفتم مامانم درست کنه واسم فردا مرغ پاهاش رو🥺 قرصم امروز برام خریدن که بخورم

اره بخور سعی کن ی کاسه ظهر بخوری یکی شب ..گوشت پاهارو هم بخور چون واسه غضروف سازی استخون عالیه..انشالله هرچه زودتر سرپا میشی

اره بخور سعی کن ی کاسه ظهر بخوری یکی شب ..گوشت پاهارو هم بخور چون واسه غضروف سازی استخون عالیه..انشا ...

مرسی مهربون برام دعا کن ۴۶ روزه پام تو گچه

منم استخون قوزک شکسته بود

عزیزم گچ پام باز کردم شنبه میخوام برم فیزیوتراپی میشه بگی چی کنم زودتر خوب بشم ؟.الان اتل دارم خب چه کفشی بپوشم با این پام ؟.هرچی میدونی بگو منم قوزک پام شکسته بود .

هی خدا دوماه و نیم افتادم گوشه خونه 

الان با اب گرم و نمک ماساژ بدم بعدش روغن بزنم؟.

یکی میگه بزن یکی میگه نزن موندم

اخه چون بیمارستان کارشون زیاد تخصصی نیست نمیدونم کاش بری ی دکتر دیگه ببینی چی میگه .چون خودم پام توگ ...

فیزیوتراپی چی میکنن برامون ؟.

راسته برق وصل میکنند پامون زودتر راه بیفته؟

عزیزم گچ پام باز کردم شنبه میخوام برم فیزیوتراپی میشه بگی چی کنم زودتر خوب بشم ؟.الان اتل دارم خب چه ...

سلام گلم من که کچ پامو باز کردم دیگه اتل نبستن وبا کفش معمولی راه میرفتم ..اب ونمک خیلی خوبه وورم پارو میخوابونه بعدشم با روغن زیتون چربش کن گلم نگران نباش انشالله تا یماه دیگه سرپا میشی

فیزیوتراپی چی میکنن برامون ؟. راسته برق وصل میکنند پامون زودتر راه بیفته؟

بله برق وصل میکنن به پا با اتو پاتو ماساژ میدن.توپ میدن ورزش کنی .دوچرخه سواری دارن .خیلی بهت کمک میشه پات زودتر خوب بشه حتما برو

بله برق وصل میکنن به پا با اتو پاتو ماساژ میدن.توپ میدن ورزش کنی .دوچرخه سواری دارن .خیلی بهت کمک می ...

عزیز امروز فیزیو رفتم ایا باید لیزراش برم؟

بله برق وصل میکنن به پا با اتو پاتو ماساژ میدن.توپ میدن ورزش کنی .دوچرخه سواری دارن .خیلی بهت کمک می ...

ببین گلم یک دستگاه وصل کردن ۲۰ دقیقه برق وصل بود بعد یک اتو در حد ۳ دقیقه بعد لیزر درحد ۳ یا ۴ دقیقه و بعد ورزش و دوچرخه 

خوب بود برای جلسه اول؟

ببین گلم یک دستگاه وصل کردن ۲۰ دقیقه برق وصل بود بعد یک اتو در حد ۳ دقیقه بعد لیزر درحد ۳ یا ۴ دقیقه ...

سلام گلم بله عالیه حتما۱۰ جلسه رو برو که نتیجه بگیری