2777
2789
عنوان

توهین پدر شوهر

753 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها 

می خوام ازتون مشورتی بگیرم ببینم باید چکار کنم !

من عموم ، پدرشوهرم میشه. از زمان قدیم به گستاخی و بی ادبی و مغرور بودن معروف بوده و هست . من همیشه احترامش رو تحت هر شرایطی نگه میداشتم ، گاهی وقت ها خیلی بدجور بهم توهین می‌کرد ولی تحمل میکردم و چیزی نمی گفتم . مثلا یه بار خیلی جدی توی جمع به مامانم گفت تو کند ذهنی و هیچی نمیفهمی . تا اینکه یه بار ما شام دعوت بودیم خونه پدرشوهرم ؛ بعد از شام نشسته بودیم دور هم حرف میزدیم منم داشتم راجب یه موضوعی صحبت می‌کردم هی می خواست بپره وسط حرفم یهو برگشت بهم گفت تو کلاغی که هی قار قار میکنی ؟ من هیچی نگفتم ولی خیلیییی ناراحت شدم اصلا این طرز حرف زدن برای آدمی با ۶۵ سال سن خیلی زشته . تا چند روز پیش که بازم خونشون بودیم دامادشون داشت راجب وقایع اخیر صحبت می‌کرد منم گوش میدادم هی میپرد وسط حرف اون و می خواست یه چیزی به من بگه یهو شروع کرد خطاب به من گفت : هوی دختر ، هوی تو . منم دیگه اصلا نتونستم تحمل کنم  بهش گفتم هوش ‌. الان مادرشوهرم و خواهرشوم و عموم یا همون پدرشوهرم با من قهر کردن . 

خوبکردی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به درک قهر کنن 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
مادرشوهرم اصلا زنگ نمیزنه بهم . قبلا آخر هفته ها پیش هم بودیم دیگه اصلا دعوت نمیکنه . منم گفتم بخاطر ...

بهترین کارو میکنی آفرین 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

شما اشتباه کردی به پدر شوهرت که عموتم هست توهین کردی اون گفته هوی دخترشما نبایدبی ادبانه جواب میدادی وقتی گفتی هوش یعنی به تمام خانوادش حتی شوهرت توهین کردی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بنظرم محترمانه جواب بی احترامی هاشو میدادی 

خیلی سکوت کردی 

وقتی تویه جمع بد حرف میزنن

تو همون جمع ام محترمانه باید جواب بگیرن

نیازی نیست منتظر باشی بهت زنگ بزنن

بعدا گله کردن بگو جواب بی احترامی هاشو دادم فقط کمی عصبی شدم مثل خودش جواب دادم

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
شما اشتباه کردی به پد شوهرت که عموتم هست توهین کردی اون گفته هوی دخترشما نبایدبی ادبانه جواب میدادی

خوب عزیزم شما میگی در برابر حرفاش چه واکنشی نشون بدم خوبه ؟! گاهی وقت ها خیلی توی جمع خورد میشه آدم.  

کار اون خیلی زشت بوده . وای شما هم یک پیرمرد ۶۵ ساله رو جلوی جمع با لحن بی ادبانه صدا زدین . 

حقش بوده درسته احترام بزرگتر واجبه ولی تا ی حدی طرف باید خودش احترام خودشو حفظ کنه تا بهش بی احترامی نشه