2777
2789
عنوان

ختم یا جواد الائمه ادرکنی برای معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 42 پست

@جیگرررررررررررر    ۱۰۰ تا واسه حل مشکلت میگم ان شاءالله زود عروس بشی گلم 

@دلال    ۱۰۰ تا واسه سلامتی پسر گلت میگم دوست گلم 

@بهار۳۰۳۸   ۱۰۰ تا واسه سلامتی پسر گلت میگم عزیزم        

۱۰۰ تا واسه همه نی نی سایتیا میگم ان شاءالله آرزوهای قشنگشون به زودی براورده بشه 

۲۰۰ تا هم واسه سالم سالم بودن تودلیم و سلامتی مامان و بابام و شوهرم و پیشرفت مالی شوهرم و دلگرمیش به کار و زندگیمون و دو تا معجزه ای که منتظرشم و همینطور حل مشکلی که الان ذهنمو درگیر کرده و بخاطرش استرس و تپش قلب دارم التماس دعا،دعا کنید حل بشه مشکلمون مهربونای من 

اسی جون من کلا ۶۰۰ تا میگم 

حاجت هممون روا بشه ان شاءالله به زودی 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@جیگرررررررررررر      ۱۰۰ تا واسه حل مشکلت میگم ان شاءالله زود عروس بشی گلم  ...

ممنونم فدات بشم قربونت  الاهی نی نی بسلامتی بغل کنی 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
@جیگرررررررررررر      ۱۰۰ تا واسه حل مشکلت میگم ان شاءالله زود عروس بشی گلم  ...

سلام عزیزدلم ممنونم ازت مهربون ترین بهترین ها نصیب قلب مهربونت گلم 🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘🌹😘🌹😘😘🌹😘🌹😘🌹😘🌹😘🌹😍🌹😘🌹😘🌹😍🌹😘😍🌹

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
@srabya     گلم واست ۱۰۰ تا یا جواد الائمه ادرکنی گفتم خدا دلت رو شاد کنه به زودی

عزیزم 😍😍😍❤️❤️خدا نی نی تو دلیت رو سالم وسلامت بیاره بغلت هرچی از خدا میخای صدبرابرش رو بهت بده قربونت بشم.