2777
2789
عنوان

باردارها ومامان ها میشه بیاین

198 بازدید | 33 پست

سلام خانوماا چند هفته هسین؟

چه علایم و حالت هایی دارین؟

جنسیت نی‌نی‌تون چیه؟

اونایی ک قبلا زایمان کردن بیان از تجربه هاشون بگن‌واسمون

من بچه اولمه ولی بارداری سوم دوتای دیگ سقط‌شدن تو هفته های اول و یکی کورتاژشدم

این بارداری ازاول استراحتم و شیافو امپول دورنافی ودیابت بارداری گرفتم‌روزی۴وعده انسولین میزنم

وهفته ای یکی امپول پرلوتون۵۰۰ بخاطرلب مرزی طول سرویکس

۴ماه اول خونه مامانم بودم بخاطرویارهای وحشتناک وداغون ۸-۹کیلو کم کردم

بعدشم اومدم خونم مامانم میادهرروز ومیره کاری باشه میکنه یا هفته ای‌یکی دوبار مادرشوهرم اگ بیادش یا نیرو کمکی یا همسرم ومن درحد سرویس رفتن پامیشم

ان شاالله که همه مون سرموقع بادل خوش وخوشحالی وسلامتی کامل نی نی هامون دنیابیاریم

الهی امین♥️🌹🙏🏻

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

سلام گلم ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و بغل بگیری نی نی گلتو 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون حتما به دردت میخوره

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مبارکه هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه

ممنون هرشب موقع خواب گوش میدم سوره رو چون نمیشه بشینم ودرازکشیدم همش

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
سلام گلم ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و بغل بگیری نی نی گلتو  اگه دوست داشتی برو این مطال ...

ممنون ان شاالله

کدوم مطلب؟

ممنون ان شاالله کدوم مطلب؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

به نام خدا من ۱۱ هفته و ۳ روزم هست .منم قبلا یه سقط داشتم که نمیدونم علتش چی بود .از هفته ۵ تا ۸ هر روز یه دونه آمپول  میزدم بخاطر سقط قبلی از هشت هفته به اینور یک روز درمیان کرد پریروز قطعش کرد . منم یه آسپرین و یه شیاف استفاده میکنم هیچ علامتی ندارم .حالت تهوع فقط دو سه بار در هفته دهم داشتم .یکم خوابم زیاد شده و با بعضی غذاها حال نمیکنم اما همه چی میخورم .

جنسیت که زوده مشخص نیست .۴ روز دیگه میرم ان تی

یه پسرم 7ماهه دارم. الانم دوباره باردارم. اولشم. هفته8.  ان شاءالله خداکمکت میکنه عزیزم نگران ...

اخی عزیزم چ خوب خدا نگهدارش باشه خودتون خواسین یا ناخواسته باردار شدی؟