2777
2789
عنوان

کلی مطلب دارم برای تعیین جنسیت🙃🥰

115502 بازدید | 132 پست

به نام خدا سلام 

اول بگم که من ۳۰ سالمه ومادر چهار فرزند هستم دو دختر دو پسر با فاصله های سه سال سه سال  ... مطالبی که براتون میفرستم قبلا خودم و چندین نفر بهش عمل کردیم و جواب گرفتیم ...فقط بگم که مطالب تعیین جنسیت ۷۰یا ۸۰ درصد امکان داره ولی صد در صد نیست پس نیان بگین ما انجام دادیم جواب نگرفتیم اینا همش چرنده و.......... گفتم که صد در صد همه جواب نمیگیرن 🚫

توی دوستام بودم مثلا بعضی دقیق بهش عمل میکردن ولی جنسیتی که میخواستن نشده ... یا بعد فهمیدن شوهرشون دور از چشمشون مثلا گرمی میخورده و ......

کلا ان شاالله که مطالب به دردتون بخوره و جاش برای سلامتی و عاقبت بخیری منو شوهرم و بچه هام دعا کنید ❤️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

★تعیین #جنسیت فرزند★ ** #پسر دار شدن**

من بچه اولم پسر شد دومی هم دختر
سر هر دو کلومیفن خوردم
با این تفاوت که سر پسرم دکتر به همسرم ویتامین ای داد برای تقویت اسپرم
ولی سر دخترم فقط خودم قرص خوردم

باید روز #تخمک گذاریت اقدام کنی ورژیم خاصی رو رعایت کردیم... ازقبلم شوهرم کاسنی وویتامین ای میخورد...

به عقیده ی پزشکان مصرف کلسیم برای کسانی که فرزند پسر می خواند بایستی کاهش و مصرف مواد غذایی حاوی سدیم و  افزایش یابد. مادرانی که نوزاد پسر به دنیا آوردند، در هنگام  و پیش از آن از مواد غذایی حاوی پتاسیم، ویتامین های C ،E و B12 استفاده کرده اند.

شاید خیلی هاتون بپرسین چی بخوریم که سرشار از سدیم باشه!
خوب گوجه فرنگی! رب! و آجیل های تفت داده شده سدیم زیادی دارن
آجیل سویا
انواع مغز های تفت داده شده
اینا میتونن منبع خوبی باشن! که ضرر هم ندارن!

خوب چی بخوریم که پتاسیم بالایی داره!
 باید خانوما درصد پتاسیم بدنشون رو حداقل سه ماه قبل بارداری افزایش بدن!
چی بخورن که هم طبیعی باشه و هم پتاسیم بالا بره!
جالبه بگم
همون رب گوجه
هویج
الو
سویا
انواع حبوبات
موز
آب پرتقال
اینا سرشار از پتاسیم هستن

به شوهرتون
سیییییر!
گررردو!
و موز!
زیاد بدید بخوره!
رب گوجه
و گوشت!
تخمه افتابگردون
کنجد فراموش نشه!!!

همينطور كه قبلا هم گفتم براي پسر دار شدن لازمه بدنمون منبع غني سديم داشته باشه!
پس اسنكهاي شور مزه! تخمه هايي نمكي!
بيسكوييت شور! زيتون شور، خيار شور! ، میگو، تن ماهی، کالباس،پنیر شور، و سیب زمینی
رو زياد بخوريد!!!!!!

يك قاشق چاي خوري جوش شیرین
توي يك ليوان آب
بهتره از دوش واژينال استفاده كني كه كل مخيط واژن قليايي بشه

✅سیب و موز و کاسنی حتما زیاد بخورین....

برای پسر شدن اقدام باید در روز تخمک گذاری باشه

■رژیم پسر زایی دکتر گفته :

رژیم ک کلا لبنیات هم واسه خودم هم شوهرم ممنوع کرده

هرروز ناشتا شوهرم باید ی فنجون عرق کاسنی بخوره

خودمم صبحونه ها باید شیره خرما و ارده بخورم

میوه گفته هرروز ی واد مرکباتی ک ویتامین سی دارن باید بخوریم

گوشت گوساله و گاو و ماهی و مرغ ممنوع

در عوض تا میتونیم باید گوشت گوسفند بخوریم

من روزی ی دونه خرما باید بخورم شوهرمم روزی ۵تا

داروام فولیک اسید داده جفتمون میخوریم ویتامین c شوهرم میخوره

۳ماه باید رعایت کنی 

●اگر نشدی این چیزای که میگم از عطازی بگیر رو بخور هم خودت هم شوهرت مطمن باش سریع باردار میشی بعد دعاشو به جون منو خانوادم کن .خلنجون اسیب شده پسته اسیاب شده زنجفیل اسیاب شده با عسل قاطی کن یه قاشق مربا خوری خودت و شوهرت بخوردید هر روز بخورد عالیههه هر کسی استفاده کرده نی نی دار شده شک فقط اینکه احتمال زیادم نی نیت پسر میشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

★تعیین #جنسیت فرزند★
** #پسر دار شدن**

اصلی ترین دستور تغذیه ای وارد شده در احادیث شریف برای پسردار شدن، خوردن کاسنی است. کاسنی علاوه بر تاثیر مطلق در درمان ناباروری، باعث پسردار شدن هم می شود. احادیث وارد شده در مورد کاسنی، بسیار زیادن

* امام صادق (علیه السّلام) می فرمایند: «عَلَیْکَ بِالْهِنْدَبَاءِ فَاِنَّهُ یَزِیدُ فِی الْمَاءِ وَ یُحَسِّنُ الْوَلَدَ وَ هُوَ حَارٌّ لَیِّنٌ یَزِیدُ فِی الْوَلَدِ الذُّکُورَهَ: بر تو باد]خوردن[ کاسنی که آب [کمر] را افزون و فرزند را زیبا می کند و و[مزاج] گرم ملایمی دارد که فرزند پسر را زیاد می کند.»
چند مطلب در روش خوردن
کاسنی باید صبح زود که ژاله صبحگاهی بر روی آن نشسته است مصرف شود.
 از تکاندن، خرد کردن و تمیز کردن آن خودداری شود؛ به عبارت دیگر باید برگ کاسنی را به آرامی چید و بدون گردگیری یا شستن، به همراه آبی که روی آن نشسته است میل کرد. در روایات شریف تصریح شده است که این قطرات آب که روی کاسنی نشسته اند از بهشت آمده اند و همین ها هستند که باروری را افزایش می دهند.
مطلب بعدی اینکه ما امتحان کردیم کسانی که موسسه رویان رفتند و.نتیجه نگرفتند
اما با مداومت بر مصرف کاسنی لقاح صورت گرفته
واستروژن زن تغییر پیدا کرده
پس مداومت بر خوردن کاسنی باید بشه
 اگر چه بنده به شخصه عرق کاسنی را برای افراد نابارور تجویز می کنم و از نتیجه آن هم راضی هستم؛ امّا آنچه که در احادیث به خوردن آن سفارش شده است« سبزی کاسنی» است؛ بنابراین خوردن عرق کاسنی و تخم کاسنی نمی تواند نتایج گفته شده در روایات را به طور کامل به همراه داشته باشد؛ ولی خالی از نتیجه هم نخواهد بود. توصیه بنده به زوج هایی که خواهان فرزند پسر هستند آن است که اگر می توانند کاسنی را در باغچه حیاط و یا در گلدان بکارند و از آن استفاده کنند.
 نکته بعداین که کاسنی تقریباً به همه افراد با هر مزاجی می سازد و کسانی که با خوردن کاسنی دچار مشکل شوند بسیار نادر هستند.

★تعیین #جنسیت فرزند★ ** #پسر دار شدن** اصلی ترین دستور تغذیه ای وارد شده در احادیث شریف برای ...

مطلب بعدی اینکه این آزمایش در کلینیک توارتون منهتن آمریکا
انجام شده که اگر کسی در حالت زناشویی و یا بستن نطفه و یا اوایل بارداری تعیین نام کنه میل پسر و یا دختر داشته باشه جنین به اون سمت و جنسیت متمایل میشه
که این همان بحث وجود بیش از دو سوم آب در بدنه
که بردن نام پسر یا دختر کمک کار خواهد بود
شخصی به امام رضا (علیه السّلام) عرضه داشت:« شنیده ام شخصی نیت کرده که اسم فرزندی که همسرش حامله بوده را محمّد بگذارد؛ امّا پس از تولّد این پسر او را علی نامیده است. امام رضا (علیه السّلام) فرمودند:« عَلِیٌّ مُحَمَّدٌ وَ مُحَمَّدٌ عَلِیٌّ شَیْیاً وَاحِداً ... مَنْ کَانَ لَهُ حَمْلٌ فَنَوَی اَنْ یُسَمِّیَهُ عَلِیّاً وُلِدَ لَهُ غُلَامٌ: علی، محمّد است و محمّد، علی؛ هر دو یکی هستند... هر کس که همسرش باردار باشد و نیت کند که که او را علی بنامد؛ پسردار خواهد شد.
 مادران باید مصرف غذاهای دریایی، شیر، لبنیات، کلم، کدو، قهوه، کاکائو، تره، ماءالشعیر و جوانه گندم را که موجب اسیدی شدن pH محیط رحم می‌شود از برنامه غذایی خود حذف کنند
روایت داریم حتی اگر قبل از لقاح رحم با سرکه سیب شستشو داده شود بسیار مفید است
پس خوردن پرتقال شیرین
خرما
زردک یا همون هویج وحشی
شستشوی سرکه کمک به دختر دار شدن میکنه
و خوردن دانه های روغنی و آجیل بسیار مفیده برای فرزند پسر

اگر مرد سیگاریست سه ماه قبل ترک کنه
استفاده از حسوم و نعل اسب در غذاها
اجتناب از پوشیدن لباسهای گرم و.جسبان برای مرد
و مرد زیاد روی صندلی یا پشت فرمان ماشین ننشیند
از مصرف دلستر و.غذاهای پرنمک پرهیز کنند
مصرف دمنوش زنجفیل.
کشمش
مویز
کنگر زیاد بخوره اینا برای مرد
اتاق زناشویی گرم نباشه و به خنکی بزنه
ومرد زیاد ورزش نکند
اما نکاتی که زن رعایت کنه...
در زمان پریودی زن روزی سه عدد خرما مصرف بشه
از شب اول قاعدگی تا پنجمین روز سی گرم تخم هویج با آب سرد بشورد
و بیست دقیقه با آب جوشیده شده بذارید دم بکشه و با نبات مصرف شود

از دوماه قبل حداقل روزی پانزده دقیقه دراز و نشست انحام دهد
زناشویی نباید نزدیک زمان قاعدگی باشه
استرس و اضطراب و افسردگی شانس پسر دار شدن رو کم میکنه
حتی اگه محیط اتاق گرم باشه یا عطر گرمی رو استفاده کنید
خوردن آناناس.انجیر و بادمجان ساعاتی قبل از زناشویی بسیار مفیده
سه ماه قبل از بارداری قرصهای ضدبارداری ترک و.از شیوه های دیکر استفاده شود
لبنیات هم گفتیم مصرف نشه
و مطلب آخر اینکه زن ابتدا باید به ارگاسم برسد.

مطلب بعدی اینکه این آزمایش در کلینیک توارتون منهتن آمریکا انجام شده که اگر کسی در حالت زناشویی و یا ...

•شنیدم مرد کاسنی و توت فرنگی بخوره پسر میشه
لبنیات هم کلا حذف کنین

قبل بارداري فوليك اسيد و ويتامين E حتما بخوريد هر دو

نیم ساعت قبل رابطه میگو بخورید . قهوه بنوشید

✅من به شوهرم گرمیجات مثل چای دارچین زنجبیل عسل خرما موز اینا میدادم. ترشیجات سالاد لبنیات ممنوع برا دوتامون بعدشم روز تخمک گذاری نزدیکی و اول ارضا شدن خانم انجام دادم. قرص ویتامین ای دادم. هر روز عرق کاسنی یک استکان ناشتا دادم خورد.
با اینا  جواب گرفتم

✅هرروز تو چايي دارچين ونبات بریز. عرق کاسنی و فراسیون و دوغ شتر هم بخور.

بعد پری هم یه شب درمیون ...
بعدش نیم ساعت بخواب یه بالشت زیر باسنت بزار کمرت شیب باشه پایین پاها بالا...

ویتامین سی و منیزیم وکلسیم  بده شوهرت برا (دختر)
ویتامین ای و سی و کاسنی بده شوهرت برا(پسر)

●خودت  حتما ویتامین سی و ای و دی بخور. برا تقویت تخمک...

🔔عسل طبیعی اصل گیر بیار تا یکی دو ماه هر صبح یه قاشق عسل به همراه پودر دارچین روش بپاش و بخور مطمئنن جواب میگیرین .......... برای همه اطرافیان من که جواب داده حتی واسه خودم

استفاده از کیت تخمک گذاری برای کسایی که جنسیت براشون مهمه خیلی خوبه

♣️دوستم بهم تاکید کرد اگر می خوای فوری باردار بشی جوانه گندم تازه رو با روغن زیتون مخلوط کن و بخور...هر روز اینکارو بکن حتما نتیجه میگیری....میگفت واسه فعال شدن تخمدانها خیلی موثره.

•شنیدم مرد کاسنی و توت فرنگی بخوره پسر میشه لبنیات هم کلا حذف کنین قبل بارداري فوليك اسيد و ويت ...

#پسرزایی
🌸🍃بر طبق پیشنهاد طب سنتی اگر طبع تان سرد است و قصد دارید پسردار شوید مصرف این خوراکی ها توصیه می شوند:
انواع مربای زردک، زنجبیل، ترنجبین و نارگیل، غذاهایی همچون حلیم با گوشت بزغاله، قلیه با ادویه های گرم همچون دارچین ، پسته، نخوداب با دارچین، زعفران و ، قلیه کدو و شلغم و شربت سیب، عصاره گوشت، خوراک نخود و  سیر، زرده تخم مرغ عسلی

🌸🍃و مرد برای افزایش سیمن(اسپرم) باید از فلفل ، خاگینه، عرق کاسنیسه ماه قبل از لقاح، به ، گلابی و سیب ، عسل و زنجبیل استفاده کند

🌸🍃پرهیز از  مصرف مواد غذایی مانند:
پیاز – کرفس – مائ الشعیر – لبنیات -گوشت سفید – غذاهای دریایی که طبع سرد دارند
🌸🍃اگر لقاح روز اوولاسیون (تخمک گذاری) باشد احتمال پسر شدن بیشتر است وهر چه لقاح از زمان اوولاسیون یا تخمک گذاری دور شود مثلا تا سه روز قبل یا بعد احتمال دختر شد ن بیشتر است.
 عرق کاسنی و گلابی قبل نزدیگی به شوهر بده پسر میشه..

حتما حتما گرمی هم زیاد بخوره ... مامان من بعدپنج دختر این کارارو کرد پسر شد. مثلا جوز هندی میریخت تو غذای بابام و بسته بودش به گرمی... لبنیات نمیخوردن. 

#پسرزایی 🌸🍃بر طبق پیشنهاد طب سنتی اگر طبع تان سرد است و قصد دارید پسردار شوید مصر ...

❌💯برای پسر شدن

خودت و شوهرت گرمی بخورید منم طبعم سرد بود همش گرمی خوردم میخک برای من خیلی اثر داشت زنجفیل، چای دارچین، موسیر، گل محمدی من اصلا به قلیایی بودن فکر نمیکردم فقط گرمی میخوردم میخک تقویت تخمدان سیکل قاعدگی رو منظم میکنه روزی که ترشحات داشتی برو برای اقدام قبلش اصلا انجام نده من فقط یکبار اقدام داشتم اون هم روز ترشحاتم باردار شدم فقط علاوه بر اینکه به شوهرت گرمی میدی سعی کن که بدنش رو خیلی اسیدی کنی مثلا فولیک اسید بخوره یا از غذا و میوه هایی استفاده کن که میزان اسیدش زیاد باشه که همسرت بخوره ولی خودت اصلا نخور من گوشت قرمز کبابی خیلی به خورد شوهرم دادم خودم کم استفاده میکردم قرص ویتامین سی هم حتما بده شوهرت استفاده کنه ویتامین سی برای تحرک اسپرم خیلی موثره امیدوارم که نتیجه بگیری.

قرص ویتامین ای و ث  هم برای پسر شدن خیلی جواب میده بده شوهرت بخوره با اینا 👇 .

هویج - شاید بهترین ماده غذایی قلیایی برای پسردار شدن

آب پرتقال - یک غذای عالی قلیایی برای پسردار شدن

گوجه فرنگی (سس) - غنی از پتاسیم

طالبی- یک عنصر مهم از فهرست مواد غذایی قلیایی

توت فرنگی

ته خیار  که طعمی تلخ دارد مزاجی گرم دارد وسرشار از پتاسیم است

★تعیین #جنسیت فرزند★

دختر 💯🥰

✅ بهترین موقع سه روز بعد پاک شدن هست برای بارداری....

تا یک هفته بعد پریودی نزدیکی داشته باش یک شب درمیون بعد تو اون یک هفته سرکه کلا ولی سیب بهتره هر روز یک قاشق چای خوری بریز تویه استکان آب و بخور. ولی معده خالی نخوری.

قرص کلسیم و منیزیم بگیر بده شوهرت از دوماه قبل مثلا کلسیم تو هفته پنج شب... شب حتما باشه چون باعث سنگ کلیه میشه توروز .... منیزیم هم هفته ای یکی دوتا.... بعد از دو هفته قبل اقدام هم هر شب کلسیم و سه بار منیزیم بده شوهرت بخوره.... خیلیا میگن این کارو کردن با قرص کلسیم دختر شده بچشون...

رازیانه دم کن هم خودت هم شوهرت بخورین تو اون یک هفته اقدام ...

یا عرق رازیانه اصل...

عرق کاسنی یک استکان هر روز خانم فقط بخوره ها..... 

یک قاشق چای خوری سرکه بریز تو یک لیوان آب یک ربع قبل نزدیکی با سرنگ تمیز که سوزن نداره باهاش هی بریز داخل واژنت... فقط شبای اقدام زیادش خشکی واژن میاره...

باید زن یک ربع قبل از نزدیکی از سرکه برای شستشو استفاده کند مقاربت ۳ تا ۴ روز بعد یا قبل از تخمک گذاری اتفاق بیفتد-نزدیکی در طول هفته اول پس از اتمام دوره قاعدگی انجام شود به ارگاسم نرسیدن زن.زن باید بعد از مرد به درجه ارضا برسد. مقاربت از سمت جلو صورت گیرد و دخول در لحظه ارضا جایز نیست و مرد باید کاری کند که اسپرمها در ناحیه مجاور رحم ریخته شود نه در مدخل رحم. قبل از هر نزدیکی مهبل با محلولی از دو قاشق سرکه سفید در یک لیتر آب شستشو داده شود مدت نزدیکی کوتاه باشد کمی اسپرم ها شانس دختر شدن را افزایش می 

رازیانه=بله هر روز به صورت دمکرده 3 وعده- چند روز قبل از لقاح و در روزهای لقاح پدر و مادر روزانه یک قاشق چایخوری تخم رازیانه بخورند

دوغ ماست زیاد بخورین باید خوراکی های سرد مصرف کنید و نکته مهمتر مصرف رازیانه است هم خانم هم اقا باید رازیانه مصرف کنن که نی نی دختر شه حتما استفاده کنید که رازیانه مخصوص دختر دار شدنه دم کنید بخورید همسرتون هم حتمااا: 

راستی دوستم میگفت چون بچش پسر شده بود دکتر گفته ژن نطفه شوهرت خیلی قوی بوده... 

قرص کلسیم و منیزیم بگیر بده شوهرت از دوماه قبل مثلا کلسیم تو هفته پنج شب... شب حتما باشه چون باعث سنگ کلیه میشه توروز  ....

منیزیم هم هفته ای یکی دوتا....  بعد از دو هفته قبل اقدام .... هم هر شب کلسیم و سه بار توهفته منیزیم بده  شوهرت بخوره....اااااا بخوره

★تعیین #جنسیت فرزند★ دختر 💯🥰 ✅ بهترین موقع سه روز بعد پاک شدن هست برای بارداری.... تا ...

غذاهای ممنوع برای دختر دوستان نمک و چاشنی های نمکی در آشپزی و سر سفره؛ قهوه؛ چای؛ شکلات؛ آبمیوه تازه یا کنسروی؛ نوشابه های گازدار؛ انواع گوشت های کنسروی؛ انواع ماهی های نمک سود شده، دودی یا کنسروی؛ صدف های خوراکی؛ خاویار؛ میگو؛ انواع پنیرهای شور؛ نان معمولی؛ نان شیرینی و بیسکویت های نمک دار؛ ذرت شیرین؛ ذرت برشته (شکفته)؛ چیپس؛ جعفری؛ اسفناج؛ کلم پیچ؛ گل کلم؛ انواع قارچ؛ کدوی سبز؛ آندیوو؛ آووکادو؛ گوجه فرنگی خام؛ دانه سویا؛ نخود و لوبیای خشک؛ میوه های تازه (غیر از میوه هایی که در فهرست قبلی معرفی شدند)؛ شکلات و شیرینی؛ بیکربنات سدیم (جوش شیرین)؛ انواع چاشنی های آماده؛ انواع سبزی های کنسروی؛ گوشت و ماهی بیش از حد مجاز؛ کره یا روغن های نمک دار؛ غذاهای آماده، یخ‌زده یا کنسروی

صفحه که یکسری مطالب مشترک داره.من چکیده بررسی خودم و نکاتی هم که دوستان اینجا گفتن رو برات میذارم:

مردان قبل از اقدام به بارداری:هر روز گلابی

ماه اول بارداری: به، برای تشکیل قلب جنین

ماه اول تا هشتم: بعدازظهرها 2 عدد پرتغال

ماه دوم بارداری: عناب،گلابی

ماه هشتم بارداری: خواندن سوره یوسف بر یک عدد سیب قرمز، مصرف روزانه 3 عدد سیب مخصوصا قرمز

سه ماه آخر: نمک زیاد مصرف نشود

سه ماه آخر بارداری:مصرف عرق کاسنی برای پیشگیری از زردی نوزاد

در سه ماه اول بارداری: از اینترنت کمتر استفاده شود

از سه ماهه دوم بارداری به بعد(ماه شش): بیشتر به پشت بخوابید

همه 9 ماه: پس از غذا دانه رازیانه جویده شود.

تقریبا در 8 هفتگی چشم بچه تشکیل میشه در اون زمان عرق رازیانه بخوریم (نکته ای که خودم بهش اضافه میکنم اینه که دکترها مصرف رازیانه رو در دوران بارداری منع میکنند،در این مورد حتما بیشتر بررسی کن!)

انگور: در دوران بارداری رنگ چشم بچه را روشنتر میکند

انار

خربزه با پنیر

هلو تازه یا برگه خشک آن

زیتون

روزی یک قاشق روغن زیتون

نزدیک زایمان: مصرف خرما

تجربیاتی که دوستان در اختیار گذاشتن هم اینهاست:

1_من پسرم سفید، مو طلایی و چشماش سبز طوسیه، البته الان ۶ ماهش نشده شاید رنگ چشماش عوض بشه، در مجموع ب اذعان همه ناز و خوشگله، بسیار هم خوش خنده و آرومه و اصلن اذیت کن نیست، ایناک همش لطف خداست ولی کارایی ک من کردم تو بارداری: چهل روز سیب و یوسف ناشتا، چهل روز انار و یاسین ناشتا، چهل روز بادام و انعام ناشتا، چهل روز یاسین و به ناشتا، ی بار ختم قرآن ب نیت امام زمان، تخم مرغ دوزرده هم خوردم ، روزی صدتا صلوات و دیگه یادم نیست ولی پسرم از خودم و شوهرم خیلی زیباتره الحمدلله رب العالمین

2_دوستای خوبم منم یک دختر دارم که هر جا میرم از خوشگلیش میگن من سه ماه قبل از بارداری هر روز صبح قبل از صبحانه ده عدد بادام شیرین میخوردم که این رو تو کتابی خوندم که در دوران قدیم زنان اروپایی سه ماه قبل از نزدیکی صبح زود ده عدد بادام درختی میخوردن منم خوددم و چهار مغز و هر روز دو عدد سیب آب جوشیده میخوردم چایی و فست فود و نوشابه اصلا نمیخوردم خیلی هم کلا خودم به گفته بقیه شاد و خوش خلق هستم دخترم هم با هوش خوشگل و خوش اخلاق شده یه چیز دیگه هم که تو یه کتاب خوندم این بود که کیفیت رابطه جنسی این که خیلی عاشقانه باشه و واقعا زن و شوهر هم رو دوست داشته باشن باعث خوشگلی بچه میشه منم تو بارداری شلغم زیاد خوردم دخترم خیلی زود به حرف اومد واسه دندونش هم اصلا اذیت نکرد زیتون هم هر روز میخوردم

غذاهای ممنوع برای دختر دوستان نمک و چاشنی های نمکی در آشپزی و سر سفره؛ قهوه؛ چای؛ شکلات؛ آبمیوه تازه ...

غذاهای ویژه دختر‌دوستان شیر (دست کم 770 میلی لیتر در روز)؛ 125 گرم گوشت یا ماهی در روز؛ تخم‌مرغ؛ کره بدون نمک؛ خامه تازه؛ ماست؛ پنیر بدون نمک؛ (پنیر تازه نمک ندیده)؛ دسرهای تهیه شده با شیر( همین‌طور نوشیدن شیر دوبار در روز). آرد و نان سوخاری بدون نمک و نان شیرینی بدون نمک و مخمر. برنج؛ ماکارونی؛ گندم پرک شده؛ تاپیوکا ( نوعی غذای نشاسته‌ای)؛ آرد ذرت و گندم. مقدار محدودی سیب‌‌زمینی؛ هویج تازه یا یخ‌زده؛ لوبیا‌ سبز؛ شلغم؛ پیاز؛ تره فرنگی؛ نخود؛ خیار؛ تربچه؛ فلفل سبز؛ شاهی؛ کرفس بیابانی؛ شنگ؛ گوجه فرنگی پخته؛ بادمجان؛ سبزی های سبز سالادی. گردو؛ فندق؛ بادام؛ بادام زمینی بدون نمک. سیب؛ گلابی؛ تمشک و توت فرنگی تازه، یخ‌زده یا کمپوتی؛ کمپوت آناناس، آلو و هلو (همگی بدون شربت). مربا یک‌بار در روز؛ شکر؛ عسل. روغن های گیاهی؛ فلفل؛ ادویه؛ چاشنی های خانگی بدون نمک (نوع کنسروی این چاشنی ها انباشته از نمک است) و آب معدنی.

رژیم برای داشتن فرزند دختر هر زمانیکه تصمیم به حامله شدن گرفتید یک ماه رژیم غذایی گرفته بعد از یک ماه جلوگیری به عمل نیاید ولی رژیم که شروع شد آنقدر ادامه یابد تا حاملگی صورت گیرد رژیم شوهر شوهر سردی بخورد ، گرمی نخورد ، سردی یعنی هر چیزی که نه شیرین است نه چرب ، سرد است بیشتر بخورد . اگر اهل نوشابه است ماءالشعیر ، دلستر بلا مانع و پپسی و کانادا ممنوع ، اگر اهل مشروب است شراب و آبجو بلامانع و ویسکی و عرق ممنوع رژیم زن خود و شوهر کاهو ، سبزیجات میل نشود رژیم مشترک 1_ خود و شوهر گوشت گاو یا گوسفتد یا مرغ و شتر مرغ زیاد میل شود ولی غذاهای دریایی میل نشود . هر دو ماست و دوغ و هر چیز ترش بیشتر میل نمایید . شیر و پنیر و خامه و کره و تخم مرغ کم میل شود . 2_ خیلی خیلی مهم : رابطه سر شب ، قبل از خواب باشد و بهتر است قبل از رابطه با ورزش یا پیاده روی خود را خسته نمایید. 3_ نیم تا دو ساعت قبل از رابطه یک قاشق چایخوری سرکه در یک لیوان آب ولرم ریخته در حالت خوابیده به اندازه یک سرنگ 10 سی سی داخل واژن ریخته پنج الی ده دقیقه استراحت شود 4_ از شروع پریود شمرده (لکه بینی جزء شروع نیست) تا شروع بعدی پریود ، آن عدد را نصف نموده تا یک روز قبل از نصف بدون جلوگیری ، از نصف به بعد جلوگیری تا عادت بعدی. مثلا 3 روز جلو می اندازم می شود 27 روزه ، شما عدد زوج بزرگتر از 27 یعنی 28 را تقسیم بر 2 می کنیم می شود 14 ، روز 14 روز تخمک گذاری می باشد . پس از شروع تا 13 پریود بدون جلوگیری از 14 به بعد جلو گیری تا عادت بعدی

رژیم برای دختر) برتری منیزیم و کلسیم - کم نمک - گوشت قرمز ماهی - کاکائو قهوه - شیر خامه .پنیرکم نمک - سر شیر -سرکه - گندم-کلم-بروکلی-جعفری-شلغم کدو- حبوبات مواد اسیدی -شیرینی جات قندهای مصنوعی آقایان: - دوغ ماست رازیانه ماءالشعیر کاسنی کاهو سالاد میوه -غذاهای سرد و با منشائ گیاهی -جوشانده رازیانه: 1 ق غ پودر برگ رازیانه در 1 ل اب جوش 15 دقیقه دم بکشد ممنوع برای اقایان: فندق پسته بادام گردو تخم افتابگردان تخم کدو کنجد حلوا شکری موز خرما فلفل سیاه سیر دارچین زنجبیل هل نارگیل

استارتر برای پسر دار شدن زن و مرد باید ناشتا یک لیوان عرق کاسنی بخورن؟  و اینکه اصل شو از کجا ...

فرقی نداره.. ناشتا هم باشه چه بهتر..

نمیدونم عطاری ها بپرس ... ولی بیشتر پس آب قاطی  میکنن همه جا  فکرکنم...

کسی نمیشناسی دستگاه داشته باشه توخونه بگیره .. خونه ای ها فکرکنم بهتر باشن   . 

واقعاهمه مطالبت عالی بودن

ممنون عزیزم