2777
2789
عنوان

تازه میفهمم زندگی چیه

363 بازدید | 25 پست

شوهرم تو ۱۰سال زندگی خیلی اذیت کرد با کاراش بی فکری بی مسئولت بودنش بیکار بودنش ووو من خیلی عذاب کشیدم و اثلا نفهمیدم زندگی چیه تا تصمیم گرفتم کار کنم ۴سال رفتم سگ دو زدم حمالی کردم با چندغاز تا بالاخره استخدام شدم و الان حداقل محتاج این مرد نیستم سفر میرم برا خودم که حسرتشو ده سال به دلم گذاشت لباس میخرم هزینه میکنم لیزر میرم کارایی که حق یه زنه اما شوهرم به خاطر بیکاری نتونست انجام بده هر هفته با دوستام میرم تفریح اونم راهشو از من جدا کرده و فقط هم خونه ایم  خرج خونه هم نصف نصف با منه و هزینه های دخترمم کاملا با من شوهرمم اصلا دوسم نداره منم ندارم انقدر که عذابم داد الانم فقط پول و امکانات منو میخواد منم به خاطر دخترم که خیلی وابستشه صبر میکنم خوشحالم که تونستم رو پای خودم باشم حسرت یه زندگی معمولی به دلم نباشه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم برات عزیزم از ازادیت لذت ببر اگه طلاق بگیری ک عالی میشه چون لیاقت عشقو داری 

نمیتونم دخترم انقدر عاشق باباشه نهار نمیخوره تا بیاد نمیخوابه تا باباش بیاد بغلش کنه منم پذیرفتم شرایطمو 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
آفرین به شما ولی در مورد هزینه دخترتون اگرچه کاملا با پدرشه ولی اونم نصف نصف کنین اینجوری منصفانه تر ...

اصلا نمیگه چیزی لازم داره بخرم براش عید نمیگه لباس میخواد یا نه عروسک میخواد یا نه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔