2777
2789

فروشگاه آنلاین خوب و مورد اعتماد برای کیف و کفش میشناسید ؟ شهر ما کوچیکه مغازه هایی که جنس آوردن یا مدلهای قدیمی یا قشنگ نبودن حقیقتا اگه میشناسید جایی و ممنون میشم معرفی کنید ماچ به کلتون❤️

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

من کلا از سالمد خرید میکنم

تو اینستا پیج دارن ؟ ایدیشونو لطف میکنی عزیزم 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگر بری شهر بغلی و حضوری بخری هم ارزونتر در میاد هم ابداً نگران نیستی پولت خورده بشه هم کیفیت کار رو از نزدیک لمس میکنی و هم معطل نمیمونی تا ارسال بشه. باز هر جور صلاحه♥️

تو اینستا پیج دارن ؟ ایدیشونو لطف میکنی عزیزم  

تو اینستا سرچ کنsalmod

پیچ کیف و کفش و مانتو همش بالا میاد

بعد فالوراش فکر کنم بالای ی میلیون بود حواست باشه پیچ فیک نری

سایت هم دارن ولی در حال بروزرسانی و تخفیف گذاریه فعلا

بنظرم اگر بری شهر بغلی و حضوری بخری هم ارزونتر در میاد هم ابداً نگران نیستی پولت خورده بشه هم کیفیت ...

حرفت درسته عزیزم اگه پیدا نکردم احتمالا همین کارو بکنم ❤️

تو اینستا سرچ کنsalmod پیچ کیف و کفش و مانتو همش بالا میاد بعد فالوراش فکر کنم بالای ی میلیون بود ...

عه چقدر خوب نشنیده بودم تاحالا اسمشو ممنون از راهنماییت عزیزم 

پیشاپیش مبارکت باشه😊♥️🙏

مرسی مهربون