2777
2789
عنوان

هتل خوب تو مشهد

727 بازدید | 4 پست

سلام ببخشید میخواستم بپرسم کسی هتل یا مهمانپذیر خوب تو مشهد که خودش رفته و راضی بوده اگه میشناسین معرفی کنین، تمیز باشه خیلی هم گرون نباشه، چند نفر مهمانپذیر حجت نو رو معرفی کردن ولی نمیدونم خوبه یا نه

ما هتل امید میرفتیم امکاناتش خیلی خوبه و هتل تمیز و‌شیکی ه، نزدیک حرم هم هست، خیابان شیرازی

من و تو آن دو خطیم آری، موازیان به ناچاری....که هر دو باورمان ز آغاز، به یکدگر نرسیدن بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه پیش رفتیم درویشی گرون بود ولی عالی بود  اینی میگی رو نمیدونم‌

هتل رز درویشی خیلی نزدیک حرم هستش تو خیابون امام رضا 

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 
ما هتل امید میرفتیم امکاناتش خیلی خوبه و هتل تمیز و‌شیکی ه، نزدیک حرم هم هست، خیابان شیرازی

شماره تماس ازش ندارین؟ تو گوگل سرچ زدم اومد تمیزم بود ولی قیمت نزده بود و رزروم نمیشد انجام داد