2777
2789
عنوان

به خدا من زود میمیرم

862 بازدید | 49 پست

دیگه نمیدونم چیکار کنم از بس شوهرم سر چیزای الکی دعوای بزرگ درست میکنه فوشای زشت به خانوادم میده و قهر میکنه میره بیرون گوشیشو خاموش میکنه یا میره اتاق درو قفل میکنه تا دوروز با من حرف نمیزنه انگار تعادل نداره یا بیش از حد محبت میکنه یا اینقدر بده که وحشت میکنی من که مریض شدم هم تپش قلب گرفتم هم لرزش دست نمیدونم اون‌محبتو چه کنم نمیدونم این فوشای ناموسی که بهم میده کاش خودمو بکشم 

عه چه باحال😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت عادتتش دادی،توام کم محلی کن،بهش بگو خیلی بهت بها دادم وقتشه مثل خودت باهات رفتار کنم ببینم لذت میبری،بعدم دختر اینقدر اویزون نباش این مردا هیچی بچشمشون نمیاد بخودت برس خودتو اروم کن واز زندگی لذت ببر

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
خودت عادتتش دادی،توام کم محلی کن،بهش بگو خیلی بهت بها دادم وقتشه مثل خودت باهات رفتار کنم ببینم لذت ...

میگم خستم کردی مثل مرد باش درست زندگی کن میگه گمشو برو خونه بابات

عه چه باحال😕

خدا همچین مردایی و لعنت کنه وقتی نمیتونن از پس یه آرامش دادن ب زن و بچه بر بیان چرا زن میگیرن

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،