2777
2789
عنوان

به خدا من زود میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر در جواب این کارش دهنشو سرویس کرده بودی دفعه بعدی بی محلی جواب میداد من جای تو نیستم و شرایطتو ن ...

ببین من دردم همینه هر کاری کردم درست نشده هیچ مردیو ندیدم سر یه چیز کوچیک چنان دعوایی را بندازه فوش های زشت ناموسی بده ولی من وابستش شدم اگر وابسته نیودم تا الان جدا شده بودم چون نمیتونیم باهم بچه دار بشیم فقط با جنین اهدایی میتونیم این وسط اویزون موندم 

عه چه باحال😕
به چیه این آدم دل خوش کردی دقیقا؟

شاید به اون محبت های زیادی که میکنه 😭من تو زندگی به اونا عادت کردم ولی داغونم کرده نمیبینه اینقدر دوسش دارم همه چیشو تحمل میکنم اینجوری زجرم میده

عه چه باحال😕
بچه ندارم مشکل هم از خودشه میگهivf کن با جنین اهدایی ولی دلم نمیخواد این کارو کنم

به نظر من عمرتو داری با این آدم تلف میکنی ، تنها بودن شرف داره به زندگی با کسی که برات ارزش و احترام قائل نیست 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
به نظر من عمرتو داری با این آدم تلف میکنی ، تنها بودن شرف داره به زندگی با کسی که برات ارزش و احترام ...

من از ابروم هم میترسم اینکه به چشم بد نگام کنن بد طلاق یا هیچ ادم درستی برام نیاد یا نتونم فراموشش کنم

عه چه باحال😕
قبلا منو یه بار از خونه انداخت بیرون رفتم دوباره برگشتم

همون میدونه خودت بر میگردی این حرف و میزنه  منم اوایل باشوهرم خیلی دعوام میشد ولی قهر نمیرفتم یه بار گفت برو منم همون لحظه جلوی خودش لباس جم کردم رفتم بعد ۵ روز زن عموش با پسرم اومدن دنبالم گفتم خودش گفته برو الانم خودش بیاد دنبالم فرداش خودش اومد کلی جلوی مامان بابام بحثمون شد گفتم من نمیومدم ولی وقتی بگه برو منم میرم جایی که منو نخان یک لحظه نمیمونم ،دیگه بار اول و آخرش شد 

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
همون میدونه خودت بر میگردی این حرف و میزنه  منم اوایل باشوهرم خیلی دعوام میشد ولی قهر نمیرفتم ی ...

وقتی رفته بودم قهر حتی زنگ نمیزد بگه برگرد حتی پیام نمیداد 

عه چه باحال😕
چند درصد مواقع میزنه به سرش؟ وضع مالیتون چطوریه؟

وضع مالیش بد نیست هم خونه داره هم ماشین هم شغلش خوب میچرخه. خیلی یهویی میشه سر یه چیز کوچیک بی ارزش اینطوری میشه یهو که اصلا اون چیز ارزش بحث هم نداره بر میگرده میگه. ک..تو اولو اخرت یا ک...تو ناموست

عه چه باحال😕
یه بار قبلا بهش بی محلی کردم منو انداخت تو حیاط مانتوم بهم داد درو روم قفل کرد منم رفتم خونه بابام ب ...

اشتباه کردی برگشتی اونم با خفت!بعدم بیخود کرده بندازه بیرون،اگه اینکارو کرد و دست روت بلند کرد یبار زنگ بزن ۱۱۰ بیان ابروش بره  تکرار نمیکنه بدونه بی کس وتنها نیستی ،خانوادت کو برادرات دوتا سیلی بزنن بهش ادم میشد اسن از اوناس که فکر میکنه تنهایی و کسز رو نداری واسه همین رودار شده

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
اشتباه کردی برگشتی اونم با خفت!بعدم بیخود کرده بندازه بیرون،اگه اینکارو کرد و دست روت بلند کرد یبار ...

من برادر ندارم بابامم میگه چرا با این زندگی میکنی طلاق بگیر ولی من از طلاق میترسم ادم وابسته ای هستم 

عه چه باحال😕