2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک تاپیکت بذار اینجا

پنجشنبه ها و جمعه ها قفله 

فقط از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۶:۰۰ ( به جز ۱۲ تا ۱۴) 

تاپیک بازه میتونی لینکو بذاری برات حذف کنه نی نی یار 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
عزیزن این لینک و خودمون تاپیک بذاریم نی نی یارو تگ کنیم یا تو تاپیک نینی یار بذاریم

نه تگ کنی حذف نمی کنه 

فقط باید لینکتو بذاری تو تاپیکش 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
عزیزن این لینک و خودمون تاپیک بذاریم نی نی یارو تگ کنیم یا تو تاپیک نینی یار بذاریم

لینک کپی میکنی میزاری تو تاپیک نی نی یار حذف تاپیک

گاهی اوقات باید لبخند ساختگی به تن وانمود کنی که هرگز چیزی اتفاق نیفتاده است.و این تسلیم شدن نیست بزرگ شدن است. 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?

topicId=9381401&slug=نحوه-گذاشتن-لینک&postId=265932077

بلد نیستی لینک تاپیکت کپی کنی و بذاری اینم ببین 

نه تگ کنی حذف نمی کنه  فقط باید لینکتو بذاری تو تاپیکش

فدات عزیزم فقط یه چیز من چرا تگ میخوام بکنم فقط دوتا حرف میاد آبی میشه مثلا نی نی یار و کامل مینویسم آبی نمیشه همون نی اول آبی میشه 

فدات عزیزم فقط یه چیز من چرا تگ میخوام بکنم فقط دوتا حرف میاد آبی میشه مثلا نی نی یار و کامل مینویسم ...

شاید درست تگ نمی کنی فاصله نباید بذاری 

شایدم مشکل از کیبوردته به نظرم یه کیبورد دیگه نصب کن ببین بازم همون مشکلو داری اگه حل نشد به نی نی یار بگو 

باید اینطوری تگ کنی اول @ میذاری و نام کاربری رو بدون فاصله مینویسی 

بعد یه سری نام کاربری بالاش برات میاد 👇 مثلا خودمو تگ کردم نام کاربری ام بالا اومد باید بزنی روی اون گزینه اگه نزنی آبی نمیشه @اهههههه  

اگه نشد یه کیبورد دیگه نصب کن درست نشد مرورگرت عوض کن 

اگه بازم نشد به نی نی یار بگو 

شاید درست تگ نمی کنی فاصله نباید بذاری  شایدم مشکل از کیبوردته به نظرم یه کیبورد دیگه نصب ک ...

خیلییی ممنون گلم دقیقا همون کارو میکنم فق تا دو کلمه میاد که انتخاب کنم سومی رو میزنم دیگه نمیاد پس از کیبورد احتمالا 

خیلییی ممنون گلم دقیقا همون کارو میکنم فق تا دو کلمه میاد که انتخاب کنم سومی رو میزنم دیگه نمیاد پس ...

آرههه کیبوردت عوض کن 

یا شاید  اون کسی که میخوای تگش کنی تعلیق شده