2777
2789
عنوان

بعد بدنیا اومدن بچه دوم رابطتون با شوهرتون بهتر شد یا بدتر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 25 پست

در کل ربطی نداره. اما پسرعمه خودم خیلی آدم بیشعوری بود. همش با زنش قهر میکرد، با زنا لاس میزد، غرغرو اصن یه وضعی!

بچه دومشون پسر شد بعد اون کلا این مرد عوض شد. الان خانومشو میپرسته😂😂😂 کلی طلا براش خرید از گل نازک‌تر بهش نمیگه😁

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره همون طور سگ میمونن بعدشم یه بچه یه آدمه دیگه بینه این کشمکش زجرکش میشه همین ،منم واسه ی اینکه اونطور که شوهرم میخوام باشه خیلی ازاین بهانه ها جور کردم ،الان دیگه ازش متنفرشدم نمیخوام ببینمش ولی خودش اونطور که میخوام شده ولی چه فایده دیگه نمیخوامش ذوقشو ندارم کاش بره به درک

آدمی که تورو نصیحت میکنه درواقع داره باخودش درگذشته صحبت میکنه.  ‌.                 وزن 91قد159،،،هدف اول 80🔐هدف دوه 70🔐هدف سوم ،🤷نمیدونم حالا بذار ببینم به اینا برسم😂.  🌼  تاپیک لاغری بامدادخمار🌼

لطفن لطفن بچه و برای گرم شدن رابطتون نیارین بخدا اینجورینیست که فکر میکنین پدرمن با وجود دوتا بچه ی دسته گل ب مادرم خیانت کزد و روز ب روز باعث ازار ما شد تنهای غصه ی این دنیام فقط بابامه و بس

لطفن یکم با عقل جلو برین 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

به نظرم فکر اشتباهیه!

من توی ازدواج سابقم با اون آقا هیچ تفاهمی نداشتیم و رابطمون خوب نبود! بعد همه می گفتن بچه بیارین تا سر به راه بشه و بچسبه به زندگی! چون اون عاشق بچه ها بود! اما همچین ریسکی نکردم و بالاخره ازش جدا شدم! الان روزی هزار بار شکر می کنم که بچه نداشتم وگرنه چی به سر اون طفل معصوم میومد؟!؟