2777
2789

[QUOTE=266464491]هرکدوممون به چیزی گفتیم. استارتر گیج شد الان گم میشه.     داخل مترو از مسافرا بپرس [/QUOTE

🤣🤣

استاتر خوبی؟ 

یادمه اولین بار میخواسنم با مترو برم سره کار وسط راه گم شدم اعصاب نداشتم راهو پیدا کنم گیج شده بودم برگشتم خونه اونروز نرفتم سره کار😑😁

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مترو ک خیلی باحاله  از یه نفر بپرسی راهنماییت میکنن  البته که نقشه هم داره ولی بپرسی ...

من همیشه ی برنامه مترو دارم تو گوشیم از اون استفاده میکنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

من از مترو خیلی میترسم 😐

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
دانشگاه تربیت مدرس پیاده شو و برو به سمت بسیج و ایستگاه میدان محمدیه خط عوض کن به سمت تجریش برا ...

بی خیال ، برگرده جنوب تهران دوباره بره بالا ؟!!

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 

از نقشه مترو استفاده کن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
یه نگاه به نقشه مترو بکن بی زحمت

راهش خیلی دور میشه ، به نظرم یه ایستگاه بالاها پیاده بشه نهایتاً بقیه مسیرو با اتوبوس بره 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
توحید هم میتونی پیاده شی خط عوض کنی و دروازه دولت پیاده شی و به سمت تجریش بری

از یادگار امام رفتم تا تربیت مدرس نمیدونم چجوری دوباره برگشتم همونجا که اول بودم😐😐

ای خدا 

بنظرت تا ده میرسم تجریش

😅😅😂ممنون

الان کجایی؟

اگه دوباره یادگار امامی ایستگاه تربیت مدرس پیاده شو برو به سمت بسیج و ایستگاه توحید خط عوض کن به سمت کلاهدوز و دروازه دولت پیاده شو و برو به سمت خط تجریش

خیلی باید خط عوض کنی☹️

|••| |••| |••| |••|