2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با شوهرایی که زیر آبی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 48 پست
میفهمم دقیقا چی میگی .متاسفانه اینجور مردا خانواده ی درست و حسابی و با ریشه ایی ندارن که بهشون یاد ب ...

خدا لعنت شون کنه 

ما قبل از. اینکه داداشامو داماد کنیم مثلاً بهش میگیم با ما هر رفتاری کردی با زنت نکن زنا تحمل ندارن یا میگیم فلان کارو نکن ولی بعضیا فقط به بچه هاشون آموزش اشتباه میدن که اگه خودشون هم فرداش مردن خیالشون راحت باشه همه چیو گفتن و بچه شون  همچنان ظلم می‌کنه سر زن و بچه اش 

منم دیگه خسته شدم از بس بهش گفتم از خودم بدم اومده سه سال دارم بهش میگم اگه گوش شنوا در کار بود حتما تأثیر داشت تا العان 

من که راضی نیستم از رفتاراش برا خدا هم اصلا فرقی نمیکنه یه زن از مردش راضی باشه یا نباشه فقط مردا باید راضی باشند ،😞😞😞

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
خدا لعنت شون کنه  ما قبل از. اینکه داداشامو داماد کنیم مثلاً بهش میگیم با ما هر رفتاری کردی با ...

عزیزم خیلی ها مثل ما هستن و مشکل مارو دارن ولی فکر چاره باش من از تجربه ی خودم بهت میگم. نزدیک ۱۵ سال با همچین مردی زندگی کردم و خودشو به زن و زندگی و بچه ش همیشه ترجیح داده و اینهمه مدت زیرآبی رفته و بارها رسوا شده و هر وقت دلش خواسته خونه رو ترک کرده و رفته.چیزی که میتونم بهت بگم که شاید بدردت بخوره ایناس .سه تا چیز برات مهم باشه اول درامد داشته باش و قرونی ازش خرج نکن و از درامدت پیش کسی حرفی نزن .دوم فکر اعتماد بنفس ت و رشد خودت باش که اگه یه روزی نبودش لنگ احدی نباشی یا دلت براش نسوزه که به خودت ظلم کنی سوم فکر سلامتیت تناسب اندام و زیبایی پوست و موهات و دندونات باش .بنظرم به هیچ عنوان رفتارش رو بروش نیار اصلا هم بروش نیار ولی خرج براش بتراش به هر نحوی نه خیلی زیاد از خیلی کم شروع کن که عادت کنه.بازم دارم میگم فکر چاره باش اینو از منی که ۱۵ سال از عمرم حروم یه بی لیاقت شد بشنو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ها مثل ما هستن و مشکل مارو دارن ولی فکر چاره باش من از تجربه ی خودم بهت میگم. نزدیک ۱۵ سا ...

باشه عزیزم حتما به گوش میگیرم ممنون از راهنماییت 

خدا ریشه  این جور مردادروخشک کنه 

الاهی 

میای تاپیک جدیدم که تازه نوشتم بخونی ادامه حرفامه 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔